Etek giyen Cem Yılmaz: Erkeklik pantolonla olsaydı...

Cem Yılmaz, İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılında verdiği muhteşem konserle tarihe geçen Megastar Tarkan’ı hangi sözlerle övgü yağmuruna tuttu?

Cem Yılmaz ayağında terliklerle etiler’de bir kuaföre girerken görüntülendi.

Ünlü komedyen çıkışta oldukça neşeliydi. Yılmaz, Celal Kadri Kınoğlu, Bülent Şakrak, Özge Özberk, Mustafa Kırantepe, Nilperi Şahinkaya ve Ahsen Eroğlu’yla beraber kamera karşısına geçeceği yeni filmi “Do Not Disturb”ü anlattı.

Cem Yılmaz Karakomik filmler serisinde hayat verdiği Ayzek Metin’in yeni bir macerasını çekeceğini söyledi.

Kraliçe Elizabeth’in ölümünden sonra kral tacı giyen prens Charles’la ilgili Cem Yılmaz’ın G.O.R.A. filminde çektiği sahne 20 yıl sonra yeniden gündem olmuştu.

İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılında verdiği muhteşem konserle tarihe geçen Tarkan’a sosyal medyadan teşekkür eden Cem Yılmaz, şu satırları kullanmıştı:

“Çok yaşa Tarkan… dün sahnedeki tüm arkadaşlarıma, emeği geçen herkese ve tabii ki coşkuyla konseri izleyen tüm seyirlerimize selam olsun. Yalnızca güzel şeyler güzeldir… gerisi boş…”

Cem Yılmaz kendisine yöneltilen eleştirilere ise hiç aldırmadığını ifade etti.

Ünlü komedyen geçen günlerde gittiği Melike Şahin’in konserinde göbek atmıştı.

Cem Yılmaz, Melike Şahin’in sahnede şarkı söylerken “O tarafa bakamıyorum” demesi üzerine konseri terk ediyor gibi yapmış, bu durum seyircileri güldürmüştü.

Ünlü komedyenin aralarında Uraz Kaygılaroğlu ve Nilperi Şahinkaya’nın da olduğu arkadaş grubuyla İskoçya’ya gidip geleneksel kilt adlı eteği giymesi çok konuşulmuştu.