Uzmanlardan dikkat çeken Ethereum yorumu

Piyasasın en büyük kripto para birimlerinden olan Ethereum'a ilişkin dikkat çeken yorumlar geldi. 4 bin 404 dolara yükselen Ethereum için uzmanlar yıl sonuna kadar bin dolara yükselebileceği değerlendirmesinde bulundu.

Uzmanlardan dikkat çeken Ethereum yorumu

21 Ekim'de kırdığı 4 bin 380 dolarlık rekorunu bugün tazeleyen ve 4 bin 404 dolara yükselen Altcoin'lerin en büyüğü Ethereum için uzmanlar yıl sonuna kadar bin dolara yükselebileceği değerlendirmesinde bulundu. Ethereum şu dakikalar 4 bin 309 dolar düzeyinde bulunuyor.

Piyasa hacmi bakımından en büyük altcoin olan Ethereum (ETH) bugün rekorunu tazeledi. ETH son 24 saatte yüzde 8 artışlar 4 bin 404 dolar ile tarihi zirvesini görmesinin ardından geriledi. 

Ethereum bir önceki rekorunu 4 bin 380 dolar ile 21 Ekim’de kırmıştı.

Ethereum için birçok fiyat tahmini yapılırken bu kervana bir yenisi daha eklendi. Uzmanları ETH’nin yıl sonuna kadar 5 bin doları rahatlıkla görebileceğini düşünüyor. Ancak bazılarına göre ise Ethereum fiyatının yıl bitmeden 10 bin dolara ulaşma ihtimalinin olduğu da belirtiliyor.

Ethereum’un 5 bin dolar seviyesine yükselebilmesinin yolunun ise Bitcoin’deki yükseliş hamlelerinin devamının gelmesiyle olabileceği vurgulanıyor.

Uzmanlar Ethereum için önemli bir uyarıda daha bulunarak, ETH fiyatında 4 bin 200 dolarlık destek seviyesinin kaybedilmesinin 4 bin dolara doğru düşüş getirebileceğini söyledi. 4 bin dolar seviyesinin kaybında ise 3 bin 800 dolara kadar gerileme yaşanabileceğinin de altını çizdi.