EuroCup finali öncesi büyük skandal! Temsilcimiz trafik kazası geçirdi: Komplo ortaya çıktı

EuroCup finalinde Gran Canaria ile karşı karşıya gelecek olan temsilcimiz Türk Telekom trafik kazası geçirdi. Kazada başantrenör Erdem Can, başını cama çarparak boynunu incitti.

EuroCup finali öncesi büyük skandal! Temsilcimiz trafik kazası geçirdi: Komplo ortaya çıktı

Temsilcimiz Türk Telekom, bu akşam 7Days EuroCup finalinde bu gece deplasmanda İspanya'nın Gran Canaria takımıyla karşı karşıya gelecek. Şampiyon olan takım gelecek sezon Turkish Airlines EuroLeague'e katılacak.

ERDEM CAN, BAŞINI CAMA ÇARPTI

Kritik maç öncesi skandal bir olay yaşandı. Türk Telekom takımını taşıyan otobüs kaza yaptı. Şoförün bilerek frene bastığını ifade eden Türk Telekom Genel Menajeri Önder Külçebaş, başantrenör Erdem Can’ın bu nedenle başını cama çarparak boynunu incittiğini ifade etti.

EuroCup finali öncesi büyük skandal! Temsilcimiz trafik kazası geçirdi: Komplo ortaya çıktı - Resim : 1
Erdem Can 

 

TÜRK TELEKOM'DAN AÇIKLAMA

Türk Telekom Genel Menajeri Önder Külçebaş, bu konuda şunları söyledi:

"Koçumuz yine takımın başında olacak, maça çıkacak. Ama ne yazık ki otobüs şoförünün bize şehir turu attırması, 10 dakikalık yol, 40 dakika sürdü. İdmana geç kalıyorduk. O sırada radyonun sesini açmaya başladı, sesi kısmasını rica ettik. Hocamız kalkıp sesi kısmak istediğinde bilerek frene bastı. Hoca kafasını cama çarparak boynunu incitti.

Şu anda boyunlukla idman yaptırdı. Buradan da acil bir şekilde sedyeyle hastaneye götürülecek. EuroCup ve Gran Canaria'yı suçlamak istemiyoruz ama burada ne yazık ki art niyet var. Bunun sorumlusu hesap vermek zorunda. Bunun için çalışıyoruz şu anda. Ama umarız en başta hocamız sağlıklı olsun."