Eurovision birincileri buluştu! Sertab Erener ile Alexander Rybak'dan yeni şarkı mı geliyor?

Eurovision Şarkı Yarışması'nın birincileri Sertab Erener ve Belaruslu şarkıcı Alexander Rybak sosyal medyadan yan yana pozlarını paylaştı. İkilinin takipçileri düet iddialarını ortaya attı.

Eurovision birincileri buluştu! Sertab Erener ile Alexander Rybak'dan yeni şarkı mı geliyor?

2003 yılında Eurovision'da ülkemizi temsil eden ve birincilik elde eden ünlü şarkıcı Sertab Erener, sosyal medya paylaşımıyla gündeme geldi. Sertab Erener, 2009 yılında Eurovision birincisi olan Belaruslu şarkıcı Alexander Rybak ile yan yana olduğu kareyi sosyal medya hesabından paylaştı.

"Everyway That I Can" şarkısıyla ülkemizi temsil eden ve büyük bir başarı elde eden Erener, Alexander Rybak ile olduğu karesi 'Sürpriz' notuyla takipkileriyle paylaştı. Sosyal medyada binlerce beğeni alan o pozun ardından, takipçileri birlikte düet yapacakları iddiasını ortaya attı.

Eurovision birincileri buluştu! Sertab Erener ile Alexander Rybak'dan yeni şarkı mı geliyor? - Resim : 1

Sertab Erener ne zaman birinci oldu?

Türkiye'ye ilk ve tek birinciliği yaşatan Sertab Erener, 2003 yılında katıldığı Eurovision Şarkı Yarışması'nda "Everyway That I Can" şarkısıyla tüm Türk halkını gururlandırdı.

Alexander Rybak ne zaman birici oldu?

Belarus asıllı şarkıcı Alexander Rybak, 2009 yılında daha 23 yaşındayken Rusya'nın başkenti Moskova'da Eurovision Şarkı Yarışması'nda “Fairytale” şarkısıyla birinci olmuştu.