Nazan Öncel ev fiyatlarından dert yandı! Cenk Eren'den cevap gecikmedi: Siz de bir ev parası istemiştiniz!

Ünlü şarkıcı Nazan Öncel, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla, ev fiyatlarından dert yandı. Öncel'in paylaşımına yine ünlü şarkıcı Cenk Eren, yaptığı bir paylaşımla yanıt verdi. Eren, Öncel'den bir şarkı satın aldığını hatırlatarak, "Siz de bir ev parası istemiştiniz!" dedi.

Nazan Öncel ev fiyatlarından dert yandı! Cenk Eren'den cevap gecikmedi: Siz de bir ev parası istemiştiniz!

Sosyal medya ünlü şarkıcı Nazan Öncel'e Cenk Eren'in verdiği yanıt ile çalkalanıyor. Öncel, Instagram hesabından yayınladığı bir videoda pahalı ev fiyatlarından şikayet etti. Öncel'in bu paylaşımına Eren'den yanıt gecikmedi. Eren, sosyal medya hesabından Öncel'e kendisinden daha önce satın aldığı bir şarkının fiyatının pahalı olduğunu hatırlatarak "Siz de bir ev parası istemiştiniz!" diye yanıt verdi.

"YUH Kİ NE YUH"

Nazan Öncel, Instagram hesabından yayınladığı videoda şu ifadelere yer verdi:

''1+1 daire bu sözünü ettiğim. Yuh ki ne yuh. Elitmiş, yemişim elitini. Hele kiralar; neyse sustum...'' notunu düşen ünlü sanatçı, ''Hayretler içerisindeyim doğrusu. 70 metre kare ev Taksim'de 12,7500.. 13 milyon de sen ona yuh!'' 

"SİZE ÖDEDİĞİM PARA GERÇEKTEN YUH'DU"

Taksim'deki satılık evlerin pahalı olmasına tepki gösteren Nazan Öncel'e meslektaşı Cenk Eren'den yanıt geldi. Eren, ünlü şarkıcıya yıllar önce kendisinden satın aldığı şarkı fiyatını hatırlattı. Eren yaptığı paylaşımda,  ''Çok haklısınız Nazan hanım, sizden bir şarkı istemiştim sizde vermiştiniz tabii ki sanatın fiyatı olmaz size ödediğim para gerçekten YUH'du. Nerdeyse 1+1 ev fiyatı gibiydi o yıllarda saygı ve sevgiyle her zaman çok güzel şarkılarınızla beraber olmak dileğiyle...'' yorumunda bulundu.

Nazan Öncel ev fiyatlarından dert yandı! Cenk Eren'den cevap gecikmedi: Siz de bir ev parası istemiştiniz! - Resim : 2