Ev sahibi kiracısını evden çıkarmak için bunu da yaptı! Caminin tuvaletine gidiyorlar!

Ev sahipleri ile kiracılar arasındaki anlaşmazlıklar devam ederken, İstanbul Kartal'da ilginç bir olay yaşandı. Kiracısının evinden çıkmasını isteyen ev sahibinin, kiracısının dairesine ait kanalizasyon giderini tıkadığı iddia edildi.

Ev sahibi kiracısını evden çıkarmak için bunu da yaptı! Caminin tuvaletine gidiyorlar!

İstanbul Kartal'da yaklaşık 20 gündür tuvaletlerini kullanamayan kiracılar, evde kötü kokudan duramadıklarını ve tuvalet ihtiyaçlarını caminin tuvaletinde giderdiklerini söyledi.

Musa Kılıç, eşi Fadime Kılıç ve oğulları ile birlikte 2021 yılından beri Kartal Gümüşpınar Mahallesi'nde bulunan 3 katlı binanın ikinci katında kiracı olarak kalıyor. Ev sahipleri İbrahim Yıldırım ise iddiaya göre 2 yıldır Kılıç ailesinin evinden çıkmasını istiyor.

Ev sahibi kiracısını evden çıkarmak için bunu da yaptı! Caminin tuvaletine gidiyorlar! - Resim : 1

KANALİZASYON GİDERİNİ TIKADI

Evde aynı zamanda torunlarına da bakan Kılıç çifti, ev sahibinin binanın kanalizasyon giderini binanın giriş katındaki daireden bilinçli olarak tıkadığını öne sürdü.

Yaklaşık 20 gündür tuvaletlerini kullanamayan Kılıç ailesi, ev sahibi ile konuşup sorunun giderilmesini istedi fakat olumlu sonuç alamadı.

Ev sahibi kiracısını evden çıkarmak için bunu da yaptı! Caminin tuvaletine gidiyorlar! - Resim : 2

İddiaya göre, ev sahibi sorunu gidermedi ayrıca kiracılarının evinden çıkmasını istedi. Kiracıların ihbarı üzerine binaya İSKİ ekipleri geldi ancak kanalizasyonda herhangi bir sorun olmadığını, problemin ev sahibinin oturduğu daireden kaynaklandığı cevabını verdi.

Bunun üzerine Kılıç ailesi ev sahibinden şikayetçi oldu. Kiracıları ile görüşmek istemeyen ev sahibi ise iddialara cevap vermedi.

"BEN ORTA KATTA OTURDUĞUM İÇİN ALT KATIN KAPISINI KİLİTLEDİ HİÇ KİMSEYE BAKTIRMIYOR"

Kiracı Musa Kılıç, "20 günden beri ne yaşadığımızı biz de bilmiyoruz artık. Yani konu komşuda böyle çoluk çocuk tuvalete gidiyoruz. Çocuk rahatsız ateşi var. Ne yapacağımı bilmiyorum. Bizi evden çıkarmak için tuvaletin giderini tıkadı." dedi.

Ev sahibi kiracısını evden çıkarmak için bunu da yaptı! Caminin tuvaletine gidiyorlar! - Resim : 3

"Kendi tuvaleti de benim tuvaletimden yukarı çıkıyor, yukarıdan basınca. Eve girme şansımız yok 15-20 günden beri." diye şikayette bulunan Kılıç, "Ev sahibi kimseyle görüşmüyor. İSKİ, 'Bizim işimiz değil.' dedi. Siz artık Sağlık Bakanlığına müracaat edeceksiniz ya da gidip adliyeye şikâyette bulunacaksınız. Arıza değil kesinlikle. Kendi gideri benim giderime bağlı olduğu için onun tuvaleti üstünde. Ben orta katta oturduğum için alt katın kapısını kilitledi. Hiç kimseye baktırmıyor." diye konuştu.

Ev sahibi kiracısını evden çıkarmak için bunu da yaptı! Caminin tuvaletine gidiyorlar! - Resim : 4

"KATTAN TIKANIYOR NORMAL KANALİZASYON GİDERİNDE BİRŞEY YOK"

Musa Kılıç'ın kızı Elif Kılıç ise, ailesinin kiralarını düzenli olarak ödediklerini dile getirip olaya ilişkin "Kattan tıkanıyor, normal kanalizasyon giderinde bir şey yok. Ara kat var altta. Onu tıkıyor sanırım. Ondan dolayı burası taşıyor. Daha önce tıkandığında yine alt kattan açmışlardı." ifadelerini kullandı.