Evcil hayvan dükkanında 15 yaşındaki çocuğa taciz! Kuşları severken bir anda...

15 yaşındaki çocuk defter aldıktan sonra evcil hayvan satış mağazasına gitti. Burada kuşları seven çocuğu 56 yaşındaki iş yeri sahibi önce laf attı sonra taciz etti.

Evcil hayvan dükkanında 15 yaşındaki çocuğa taciz! Kuşları severken bir anda...

İstanbul Bayrampaşa'da meydana gelen olayda 15 yaşındaki bir çocuk defter almak için kırtasiyeye gitti. Kırtasiyeden sonra evcil hayvan satış mağazasına giden çocuk mağazadaki evcil hayvanlara bakmaya başladı.

Bir süre sonra kuşların fiyatına bakarken satıcıyla konuşmaya başlayan 15 yaşındaki çocuk, bir kuşa 'ne kadar tatlı' dedi. Satıcı adam 'senin gibi' diyerek genç kıza laf attı. Bunun üzerine şüpheli, 15 yaşındaki çocuğu rahatsız etmeye başladı.

Bir anda taciz etmeye başladı

Sabah gazetesinde yer alan habere göre kız çocuğunu taciz etmeye başlayan 56 yaşındaki O.K., tacize devam edince çocuk mağazayı terketti. Yaşanılan bu olay sonrası 15 yaşındaki çocuğun babası O.K. isimli satıcıdan şikayetçi oldu. Bunun üzerine gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen adam, ifadesinde olay günü çocuğa kuşları tanıttığını, ardından çocuğun dükkandan çıkıp gittiğini söyleyerek üzeri atılı suçları kabul etmediğini belirtti.

15 yaşındaki çocuğa evcil hayvan mağazasında cinsel saldırıda bulunan şüpheli O.K. hakkında İstanbul Başsavcılığı, 'Çocuğun cinsel istismarı' suçundan 15 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenledi. Şüpheli satıcının yargılanmasına önümüzdeki günlerde İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'nde başlanacak.