Evde bütün aile uyuduğu sırada gece karanlığında sürüne sürüne evin içine girdi. Girdiği oda büyük felaket yarattı

Evde bütün aile uyuduğu sırada gece karanlığında sürüne sürüne evin içine giren canlı, girdiği evde felaketi yaşattı. O sırada yerde uyuyan anne ve iki çocuğunu ısıran yılan, anne ve 12 yaşındaki kızının ölümüne neden oldu. 8 yaşındaki çocuğun tedavisinin devam ettiği bildirildi.

Evde bütün aile uyuduğu sırada gece karanlığında sürüne sürüne evin içine girdi. Girdiği oda büyük felaket yarattı

Polis, Pazar günü yaptığı açıklamada, Madhya Pradesh'in Bhind bölgesindeki bir köyde bir kadın ve 12 yaşındaki kızının yılan ısırmasından öldüğünü söyledi. Polis şefi (ASP) Sanjeev Pathak, olayın Cumartesi gecesi Foof polis karakolunun sınırları altındaki Rani Virgawa köyünde meydana geldiğini söyledi.

Evde bütün aile uyuduğu sırada gece karanlığında sürüne sürüne evin içine girdi. Girdiği oda büyük felaket yarattı - Resim : 1

TÜM AİLEYİ ISIRDIĞI BİLDİRİLDİ

Aile, yılanın ısırmasına maruz kaldıklarında gece vakti evlerinde yer uyuyorlardı. Kadın, 12 yaşındaki kızı ve 8 yaşındaki oğlu yılan tarafından ısırıldıktan sonra ailenin hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındığı ancak anne ve kızının hayatını kaybettiği açıklandı. 8 yaşındaki çocuğun ise tedavisinin devam ettiği bildirildi.