Evde eşiyle birlikte yakaladı; Öldürdü, yaktı ve gömdü! Cinayet 24 saatte aydınlatıldı!

Afyonkarahisar’da, arazide bulunan cesedin sırrı ortaya çıktı. Cinayetin 'yasak aşk' ilişkisi nedeniyle işlendiği belirlendi. JASAT dedektifleri yapıtlıkları sorgulamada R.D., isimli kişinin eşini bir başka adamla evde bastı. Bunun üzerine A.A., isimli kişiyi çıkan tartışmada kafasına sopayla vurarak öldürdü. Cesedi yaktığını ve gömdüğünü söyleyen R.D., tutuklandı. Ekipler cinayeti 24 saat içerisinde özdü.

Evde eşiyle birlikte yakaladı; Öldürdü, yaktı ve gömdü! Cinayet 24 saatte aydınlatıldı!

Afyonkarahisar’da kent merkezine bağlı Anıtkaya köyünde, dün gece geç saatlerde şarampole yuvarlanmış ve yanmış halde bir otomobil olduğunu fark eden jandarma ekipleri harekete geçti.

GÖZALTINA  ALINDI

Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) dedektifleri ve Merkez İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler yanan aracın plaka ve ruhsat bilgisinden sahibine ulaştı. Ekipler ardından 30 yaşındaki A.A.,  isimli kişinin en son Anıtkaya köyünde yaşayan 40 yaşındaki M.D., isimli kadının evinde görüldüğünü tespit etti. Kayıp olan A.A., isimli kişiye ulaşamayan JASAT ekipleri M.D. ve kocası 40 yaşındaki R.D.’yi gözaltına aldı.

EVDE BİRLİKTE YAKALADI

JASAT dedektifleri yapıtlıkları sorgulamada ölen A.A., ile M.D., isimli kadın arasında gönül ilişkisi olduğu ve A.A.’nın evindeyken M.D.’nin kocası R.D.’nin eve geldiği ve taraflar arasında tartışma çıktığı belirtildi.

KAFASINA SOPAYLA VURUP ÖLDÜRDÜ

R.D.’nin olayda A.A.’nın kafasına sopayla vurup öldürdüğü ardından aracı ise bulunduğu yere götürerek yaktığı öne sürüldü. Ekipler sonrasında A.A.’nın cesedinin şüphelinin yer göstermesi ile gömüldüğü yerden yaptığı kazı ile çıkararak otopsiye gönderdi.

TUTUKLANDI

Olayın ardından öldürülen A.A., memleketi olan Fethibey beldesinde toprağa verilerken, katil zanlısı R.D., ise sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

24 SAATTE ÇÖZÜLDÜ

Olay, Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından 24 saatlik süre içerisinde çözüme kavuşturuldu.