Eve giren korkunç canlıyı halının üzerinde fark eden aile bireyleri dehşet içerisinde salonda toplandı. Açık tek delikten girmiş

ABD’nin Louisiana eyaletinde yaşayan aile bireyleri, evlerine giren timsahı halının üzerinde görünce korkudan salonda toplandı. Dehşet içerisinde kalan aile timsahın köpek kapısı için açık tutulan delikten girdiğini açıkladı. Olay yerine çağırılan Balıkçılık ve Yaban Hayatı Dairesi görevlisi ekipmanla timsahı yakaladı.

ABD’nin Louisiana eyaletinin New Iberia kentinde yaşayan Donald ve Jan Schultz çifti  gece yarısı köpeklerinin havlaması üzerine uyandı. Sesler üzerine koridora çıkan kadın uyku sersemi halının üzerinde yatan bir timsah gördü.
 
HERKES SALONDA TOPLANDI
 
Herkes evin salonunda toplanırken dehşet içerisinde kalan ev sahibinin ihbarı üzerine Balıkçılık ve Yaban Hayatı Dairesi görevlisi ile polisler, timsahı yakalamak için eve geldi. Görevli tarafından ekipmanla yakalanan timsah, ağzı bantlanarak etkisiz hale getirildi.
 
BUNALTICI SICAKLARDAN KAÇMAK İÇİN GİRDİĞİ TAHMİN EDİLDİ
 
Schultz yaptığı açıklamada uyandıktan sonra silahını alıp koridora geçtiğini ifade ederek, “Karanlıktı. Halının kenarında bir şey gördüğüm için durdum. Yeni uyandığım için çok iyi odaklanamamıştım. Şeklin ne olduğunu anlayınca geri sıçradım. Jan'a koridorda bir timsah olduğunu söyledim. Ancak saçmaladığımı düşündü. Bu yüzden ona fotoğraf çekip attım. Sonra şerifin ofisini aradı” dedi. Köpek kapısından eve giren timsahın bunaltıcı sıcaklardan kaçmaya çalıştığı tahmin ediliyor.