Evin altından gelen sesleri duyunca kontrol etmek için gittiğinde karşısına çıktı. Baş belası devasa yaratıktan kurtulmak için telefona koştu

Evinin altında bulunan boş alandan gelen sesler üzerine kontrol etmek için inen ev sahibi, devasa bir ayıyla karşılaştı. Ayı, evin altında kalan alana dışarıdan kapısını açıp girdiği ancak kablolar dolayısıyla bir türlü çıkamadığı bildirildi. Ev sahibi, ayıyı gördükten sonra korku içinde gidip yetkililere telefon etti. Hayvan kurtarıcıları, evinin altında mahsur kalan bir ayıyı tahliye etmesine yardım etti.

Evinin altında bulunan boş alandan gelen sesler üzerine kontrol etmek için inen ev sahibi, devasa bir ayıyla karşılaştı. Ayı, evin altında kalan alana dışarıdan kapısını açıp girdiği ancak kablolar dolayısıyla bir türlü çıkamadığı bildirildi. Bir Facebook gönderisinde, North Lake Tahoe'lu adamın evinin altındaki alanda bir ayı gördüğünü ve ilk olarak hayvandan kurtulmak için tamircisini aradığı paylaşıldı.

GERÇEKTEN EVİN ALTINDAYDI

Tamirci ayıyı görmedi ve geri gelmesini önlemek için tarama alanı açıklığına ayı telleri yerleştirmeye karar verdi. Daha sonra bir komşu, ayının gerçekten de evin altında olduğunu ve kablolar nedeniyle dışarı çıkamadığını gördü.

HAYVAN KURTARICILARI OLAY YERİNE ÇAĞRILDI

Hayvan kurtarıcıları, olay yerine çağrıldı ve ayının gitmeye ikna edilebilmesi için kabloları geçici olarak kaldırdı. "Hikayeden alınacak ders şu: Evinizin altında bir ayı olduğunu düşünüyorsanız hayvan kurtarıcılarını arayın, tamircinizin altına girip hiçbir tecrübesi olmayan ve ne yapacağına dair hiçbir fikri olmayan bir ayıyla yüz yüze gelmesini beklemeyin." şeklinde duyuru yapıldı.