Evin hanımı, yardımcısını teftiş etmek için mutfağa geldi. Yaptığı kendini beğenmiş hareketlerle onu bozduğunu sandı ancak gerçek çok başkaydı

Evin hanımı, evindeki yardımcısını teftiş etmek için mutfağa geldi. Kadın, tezgahı silerken ev sahibi ise eline aldığı kaşığı önünde duran tencereye daldırıp ağzına götürdü. Tadını beğenmeyince içine bir şeyler katıp karıştırdı, sonra da yardımcı kadına doğru döndü ve bilmiş bilmiş göz devirip arkasını dönüp gitti. Kadını bozduğunu sandı ancak videonun sonundaki gerçek çok başkaydı.

Sosyal medyada paylaşılan görüntüler, izleyen binlerce kişiye hayat dersi niteliğindeydi. Kendini beğenmiş tavırların aslında ne kadar yanlış ve yersiz olduğunu bir kez daha kanıtlamış oldu. 

KENDİNİ BEĞENMİŞ BİR BAKIŞ ATIP GİTTİ

Görüntülerde, ev sahibi olan kadın, kibirli bir yüz ifadesiyle çalışmakta olan yardımcısının yanına geldi ve önünde duran tencereye kaşık daldırıp tadım yaptı. Daha sonra tadını beğenmeyen kadın, içine orada bulduğu paketin içinden bir şey kattı ve yardımcı kadına kendini beğenmiş bir bakış atıp arkasını döndü ve gitti. 

BOZUNTUYA VERMEDİ

O sırada tezgahı silen kadın ise hiç bozuntuya vermedi. Arkasını dönüp giden işverenine kısaca baktıktan sonra elindeki sarı bezi tenceredeki suyun içine atıp yıkadıktan sonra sıkıp tekrar silmeye devam etti. Kadının kaşık daldırıp tadına baktığı şeyin aslında temizlik için hazırlanmış su olduğu anlaşıldı. Binlerce kez izlenen video, sosyal medyada büyük beğeni topladı.