Evinde baktığı kediye işkence yaptı! O anlar hayvanseverleri ayağa kaldırdı

Ankara’nın Sincan ilçesinde hayvanseverleri ayağa kaldıran bir olay yaşandı. Bir kişi evinde bulunan kediye işkence yaptı. Mahallelileri kızdıran olay, bir vatandaş tarafından kaydedildi.

Evinde baktığı kediye işkence yaptı! O anlar hayvanseverleri ayağa kaldırdı

Alınan bilgilere göre olay, Sincan ilçesi Plevne Mahallesi'ndeki bir apartmanda yaşandı. Vatandaşların iddialarına göre apartman sakinlerinden 40 yaşındaki bir kadın, evinde bulunan kedisine işkence yaptı. O anlar ise vatandaşlar tarafından kaydedildi.

“BUNLAR BİZE EMANET, BİR ŞEKİLDE SAHİP ÇIKMAMIZ LAZIM”

Mahalle sakinlerinden Fatih Kıyak, kadının kediyi sürekli dövdüğünü belirterek, “Döven iki numaralı dairede bir bayan. Biz de dayanamıyoruz artık. Daha önce birkaç yere şikâyet edildi. Bunlar bize emanet, bir şekilde sahip çıkmamız lazım. Buradaki herkes de şikâyetçi oldular, buna bir çözüm bulmak istiyoruz” dedi.

Evinde baktığı kediye işkence yaptı! O anlar hayvanseverleri ayağa kaldırdı - Resim : 1

“YETKİLİLERDEN KEDİNİN BU KADININ ELİNDEN KURTARILMASINI İSTİYORUZ”

Vatandaşlardan Fatma Kıyak ise, kedinin kadının elinden kurtarılmasını istediğini ifade ederek, “Artık dayanamıyoruz, çok üzülüyoruz. Bir an önce yetkililerden kedinin bu kadının elinden kurtarılmasını istiyoruz. Arkadaşım videosunu çekti, akşam bana attı. Arkadaşlarla beraber bu sabah şikayet ettik. Ekipler gelip alacaktı, kadın kaçtı” diye konuştu.