Evindeki buzdolabı açan adam, karşısına çıkan korkunç manzara yüzünden kendini geri atmak zorunda kaldı

Evinde buzdolabı açan adam, dondurucunun alev alev yandığını gördü. O anları kayda alıp sosyal medya hesabında paylaşan adama yorum yağdı. Buzdolabının alev alması, dünya üzerinde oldukça nadir bir olay olsa da adamın umursamaz tepkisi en az buzdolabının yanması kadar ilginç bir durumdu.

Evindeki buzdolabı açan adam, karşısına çıkan korkunç manzara yüzünden kendini geri atmak zorunda kaldı

Buzdolabının dondurucu kapağını açan adam, buz kalıplarının hemen arkasında bir alev olduğunu fark etti. O anları kayda alan adamın, tavrı da en az dondurucuda yangın çıkması kadar ilginçti. Adam, umursamaz bir tavırla, "Dondurucuda büyük bir yangın var dostum. Ateş ve buz işe yaramaz" dedi.

Evindeki buzdolabı açan adam, karşısına çıkan korkunç manzara yüzünden kendini geri atmak zorunda kaldı - Resim : 1

MİLYONLARCA KEZ İZLENDİ

TikTok'ta iki gün önce yayınlanan video, tiktok kullanıcıları tarafından 5.3 milyondan fazla beğeni aldı. Videoyu görenler şaşkına döndü. Nadir karşılaşan durum karşısında adamın inanılmaz derecede sakin kaldığı görüntülere, kullanıcılardan yorum yağdı. Bir kullanıcı, "Ben bir elektrikçi değilim ama bunun olmaması gerektiğine oldukça eminim." derken bir başkası "Bro hiç olmayacağını düşündüğüm bir şey yaptı" yorumunu yaptı. Yorumlara katılan diğerleri, böyle bir şeyin "yalnızca Avustralya'da olabileceğini" açıkladı.

Evindeki buzdolabı açan adam, karşısına çıkan korkunç manzara yüzünden kendini geri atmak zorunda kaldı - Resim : 2

İHTİMAL ÇOK DÜŞÜK

Hangi'ye göre buzdolaplarında veya derin dondurucularda yangın çıkma olasılığı çok düşük. Web sitesinde şu açıklama yapıldı: "Tüm buzdolapları, derin dondurucular ve derin dondurucular serin tutmak için yalıtıma ihtiyaç duyar. Bu yalıtım yanıcıdır, bu nedenle yangın durumunda yeterince korunması önemlidir. Eskiden tüm soğutma cihazları, cihazın markasına ve modeline bağlı olarak plastik, metal veya alüminyum laminattan yapılmış koruyucu desteğe sahipti." şeklinde açıklama yaptı.