Evinin bahçesindekini görenler korkudan yanından geçemiyor…Şehir yetkilileri bile devreye girdi

ABD’de yer alan Ohio’da yaşayan bir kadın 3 metrelik bir kurt adam heykeli satın alarak cadılar bayramında bahçesinin ortasına dikti. Bölgede yaşayan herkes kurt adamın kaldırılmasını talep ederken mülk sahibi kadın kaldırmayacağını açıkladı.

Evinin bahçesindekini görenler korkudan yanından geçemiyor…Şehir yetkilileri bile devreye girdi

Ohio’da yaşayan bir kadın yaklaşık 3 metrelik bir kurt adam heykeli satın alarak evinin bahçesine dikti. Bölgede yaşayanlar akşam gördüklerinde korktuklarını ifade ederek kaldırılmasını talep etti. Ev sahibi Mary Simmons,  "O benim bir nevi ev maskotum oldu. Ben buna bir nevi güvenlik meselesi olarak bakıyorum. Kim dışında 3 metrelik bir kurt adam oturan bir eve zorla girmek ister? Asla kaldırmayacağım” açıklamalarında bulundu.

 Evinin bahçesindekini görenler korkudan yanından geçemiyor…Şehir yetkilileri bile devreye girdi - Resim : 1

KOSTÜMLER BİLE ALIYOR

Şehir yetkilileri, şu anda daha fazla zorlama planları olmadığını söyledi. Simmons, Phil'i bahçesinde tutmayı planladığını ve varlığının komşular için güvenli olmasını sağlamak için önlemler aldığını söyledi. Simmons, mevsimleri ve tatilleri temsil etmek için kurda çeşitli kostümler giydirerek “Büyük bir Hawai gömleği ve belki güneş gözlüğü alacağız" dedi.

Evinin bahçesindekini görenler korkudan yanından geçemiyor…Şehir yetkilileri bile devreye girdi - Resim : 2

 Evinin bahçesindekini görenler korkudan yanından geçemiyor…Şehir yetkilileri bile devreye girdi - Resim : 3