Evinin koridoruna girdi yabancı kişiyi gördü! Gözünü kırpmadan öldürdü

Adana’da işten çıkıp evine dönen E.A. (15), evinin koridorunda karşılaştığı, tanımadığı ve uyuşturucu bağımlısı olduğu öne sürülen 32 yaşındaki M.A.K’yı sokağa kadar kovalayıp bıçaklayarak öldürdü. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Evinin koridoruna girdi yabancı kişiyi gördü! Gözünü kırpmadan öldürdü

Adana Çukurova Belediye Evleri Mahallesi’nde işinden çıkıp evine dönen E.A evinini kapısının açık olduğunu görünce içeri girdi. Kendi evinin koridorunda tanımadığı uyuşturucu bağımlısı olduğu öne sürülen M.A.K ile karşılaştı. M.A.K kaçarken E.A. ise peşinden koştu. Sokakta da devam eden kavgada E.A. M.A.K’yı  göğsünden bıçakladı.

Evinin koridoruna girdi yabancı kişiyi gördü! Gözünü kırpmadan öldürdü - Resim : 1

O ANLAR GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI

E.A.’nın, olayın ardından sokakta koştuğu anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. 32 yaşındaki adam yatarken gören kişinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibi, ilk müdahalesini yaptığı M.A.K’yı ambulansla Çukurova Devlet Hastanesi’ne götürdü. Ancak doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

HIRSIZ SANDI

Bölgedeki güvenlik kameralarını inceleyen Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin kimliğini ve adresini tespit etti. Polis, evine yaptığı baskında E.A.’yı gözaltına aldı. Emniyetteki ifadesinde suçunu itiraf eden E.A., 32 yaşındaki M.A.K’yı hırsız sandığını ve ailesine zarar vermiş olabileceğini düşünerek kavga ettiklerini, amacının öldürmek olmadığını söyledi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen E.A., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.