EVLENECEK ÇİFTLERE FAİZSİZ 150 BİN TL KREDİ BAŞVURUSU 2023-2024: Evlilik kredisi başvuru tarihleri başladı mı? Faizsiz kredi başvurusu şartları neler?

Evlilik arifesindeki çiftler, faizsiz evlilik kredisiyle ilgili son gelişmeleri araştırıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuyla ilgili ''Yeni evlenen çiftlere faizsiz kredi imkanı sunacağız. Aile ve Gençlik Bankası bu uygulamayı pilot proje olarak deprem bölgesinde başlatacağız.'' açıklamasında bulunmuştu. Açıklamanın ardından evlilik kredisi başvuru tarihlerini araştırmaya başladı. Peki, Evlilik kredisi başvurusu başladı mı? Evlilik kredisi başvuru şartları neler?

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından geçtiğimiz tarihlerde açıklanan evlilik kredisi hakkında araştırmalar sürüyor. Erdoğan, son yaptığı açıklamada gençlerin ekonomik anlamda desteklenmesi ve evliliklerin daha sağlam temeller üzerine inşa edilmesini amaçladıkları projeyi tamamladıklarını duyurmuştu. Genç çiftler, ''Evlilik kredisi başvuru tarihleri ne zaman başlıyor?'' sorusunu aratıyor.  Gençlere faizsiz evlilik kredisi Meclis’e sunulup, Meclis’te görüşüldükten sonra TBMM Genel Kurulu’nda onaylanacak ve Resmi Gazete’de yayınlandıktan sonra yürürlüğe girecek. Evlilik kredisi başvuru şartları çiftler tarafından merak ediliyor. İşte, evlilik kredisi başvurusu hakkında tüm ayrıntılar...