"Evlenmeden önce hamile kaldım" sözü ortalığı sallamıştı. Sihirli Annem’in Tuğçe’si yeni aşka yelken açtı paylaşım geldi

Sihirli Annem dizinde Tuğçe karakterinde rol alan Damla Ersubaşı yeni bir aşka imza attı. 2 çocuğunun babası Mustafa Can Keser’den olaylı bir şekilde boşanan Ersubaşı, yeni sevgilisini sosyal medyada cümle aleme duyurdu. Ersubaşı daha önce "Evlenmeden önce hamile kaldım" itirafıyla büyük ses getirmişti.

"Evlenmeden önce hamile kaldım" sözü ortalığı sallamıştı. Sihirli Annem’in Tuğçe’si yeni aşka yelken açtı paylaşım geldi

Sihirli Annem dizisiyle tanınan Damla Ersubaşı, son yıllarda özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Ersubaşı, oyunculuk kariyerinin ardından sosyal medyaya yönelmişti. Damla Ersubaşı, geçtiğimiz yıl 'uyuşturucu ve kumar batağına' düştüğünü itiraf ettiği bir video sosyal medyaya da yansımıştı.

MUTLULUĞU YAKALAYAMADI

2016 yılında evlendiği, iki çocuğunun babası işletmeci Mustafa Can Keser ile 2020 yılında olaylı bir şekilde boşanan Damla Ersubaşı, boşandıktan sonra eski eşiyle ilişkilerine ikinci bir şans vermiş ancak istediği mutluluğu yakalayamamıştı.

"Evlenmeden önce hamile kaldım" sözü ortalığı sallamıştı. Sihirli Annem’in Tuğçe’si yeni aşka yelken açtı paylaşım geldi - Resim : 1

YENİ İLİŞKİSİNİ SOSYAL MEDYADA DUYURDU

Mustafa Can Keser’den Zehra ve Zeynep Nisa adında iki kız çocuğu bulunan 30 yaşındaki Damla Ersubaşı yeni bir aşka yelken açtı. Yeni ilişkisini sosyal medyadan yaptığı sürpriz paylaşımla ilan etti.

"EVLENMEDEN HAMİLE KALDIM" İTİRAFI

Damla Ersubaşı'nın geçtiğimiz haftalarda katıldığı Haberler.com yayınında "Evlenmeden önce hamile kaldım" sözlerini kullanması da büyük bir yankı uyandırmıştı. 

"Evlenmeden önce hamile kaldım" sözü ortalığı sallamıştı. Sihirli Annem’in Tuğçe’si yeni aşka yelken açtı paylaşım geldi - Resim : 2ŞARKIYI ENİŞTENİZ SEÇTİ

Nazardan korktuğu için sevgilisinin yüzünü göstermeyen Ersubaşı, sırtlarının dönük olduğu kareye ‘’Şarkıyı enişteniz seçti’’ notunu düştü.

Damla Ersubaşı’nın yeni sevgilisinin kim olduğu merak edildi. Ünlü isim bir takipçisinden gelen ‘’Aynı evde mi yaşıyorsunuz’’ sorusuna ise ‘’hee bana yerleşti iç güveysinden hallice’’ cevabını verdi.