Evlenmek üzere olan kadın, müstakbel damadın kendisinden istediği cinsel fantezi yüzünden şok geçirdi

Yazar Jane O’Gorman'ın takipçisinden gelen cinsel ilişki itirafı okuyucuları şaşkına çevirdi. Nişanlısı genç kadına, evlenmeden son kez eski kız arkadaşıyla yatmak istediğini söyledi. Genç kadının nişanlısının istekleri bitmedi. O istekler okuyucuya 'yok artık' dedirtti.

Evlenmek üzere olan kadın, müstakbel damadın kendisinden istediği cinsel fantezi yüzünden şok geçirdi

Daily Star yazarı Jane O’Gorman, okuyucularından gelen cinsel ilişki itirafları ve sorularını yanıtlamaya devam ediyor. Bir okuyucunun anlattıkları herkesi şaşkına çevirdi. 

Okuyucu kadın, ilk olarak sözlerine nişanlısının onu gerçekten sevdiğini söyleyerek başladı. Genç kadının itirafları okuyuculara ter döktürdü.

"Son kez ilişkiye girmek istiyor"

Gelen itirafta evlenmek üzere olan genç kadın şunları söyledi: Nişanlım son kez eski sevgilisiyle yatmak istediğini söyledi. Eski kız arkadaşıyla arasındaki tüm bağları koparmak için evlenmeden son kez onunla cinsel ilişkiye girmek istiyor. Birbirlerinden çok uzakta yaşıyorlar ama nişanlım aralarında bitmemiş bir iş olduğunu düşünüyor. Ayrılırken düzgün vedalaşmadıkları için bundan şikayetçi.

Evlenmek üzere olan kadın, müstakbel damadın kendisinden istediği cinsel fantezi yüzünden şok geçirdi - Resim : 1

"Beni de davet etti"

Genç kadının anlattıkları bitmek bilmiyor. Okuyucuları anlattıklarıyla şaşkına çeviren kadın, nişanlısının son teklifini de şöyle anlattı. 

"Nişanlım eski sevgilisiyle cinsel ilişkiye girdiği sırada benimde orda olmamı, izlememi, istersem de onlara eşlik etmemi istedi. Kız ile bir kez görüntülü konuştum ve o çok güzel bir kadın. Şuan bir erkek arkadaşı var ve nişanlımla asla duygusal bir bağ kurmayı düşünmüyor." 

Kadın itiraflarının sonuna geldiğinde, nişanlısını çok sevdiğini ve onu mutlu etmek istediğini söyledi. Aynı zamanda da kıskanç bir kadın olduğunu dile getirdi.

Evlenmek üzere olan kadın, müstakbel damadın kendisinden istediği cinsel fantezi yüzünden şok geçirdi - Resim : 2

Herkes dumura uğradı

Yazar Jane O’Gorman, "Bu yaşananları ardından ya onu görmeye devam etmek isterse? Ayrıca, bunun yapacağı son istek olduğundan nasıl emin olabilirsin? sözleriyle genç kadını kararından vazgeçirmeye çalıştı.