Evlerinin bahçesindeki hamağa takılıp kalan vahşi canlıyı gören aile, telefona sarıldı. Hayvanı kurtarmaları için çok acil yardım istedi

Her yerin karla kaplı olduğu evlerinin bahçesindeki hamağa takılan vahşi canlıyı fark eden aile, onu bir an önce kurtarmak için telefona sarıldı. Hayvan kurtarmaları için çok acil yardım isteyen ailenin evine, hayvan kurtarma ekiplerinin yanı sıra polis departmanından da bir ekip katıldı. Bahçede karların arasında mahsur kalan geyik, hamak kesilerek kurtarıldı. İplerinden kurtulan geyik ise anında doğal ortamına koştu.

Her yerin karla kaplı olduğu evlerinin bahçesindeki hamağa takılan vahşi canlıyı fark eden aile, onu bir an önce kurtarmak için telefona sarıldı. Durumu anlatıp acil yardım isteyen ailenin evine hayvan kurtarma ekipleriyle birlikte polis departmanından da bir ekip geldi. Sioux Şehri Polis Departmanı, memurların yerel hayvan kontrol memurlarına yardım etmek için Cook Drive'daki bir evde kurtarma çağrısı yaptığını söyledi.

HAMAĞA DOLANMIŞ HALDE BULDULAR

Oraya vardıklarında büyük bir geyiğin boynuzlarının hamakta dolanmış olduğunu buldular. Memurlar kapıyı kesip hayvanı serbest bırakmayı başardılar.