Evli adamla öpüştüğü söylentisi magazin gündemine oturan Nur Fettahoğlu açıklama yaptı!

Televizyon programında kendisi hakkında ortaya atılan evli iş insanıyla öpüşürken yakalandı iddialarına sosyal medya hesabından cevap verdi.

Evli adamla öpüştüğü söylentisi magazin gündemine oturan Nur Fettahoğlu açıklama yaptı!

Söylemezsem Olmaz programında yer alan iddiaya göre, ünlü oyuncu Nur Fettahoğlu, önceki akşam evli iş insanı ile önce bir mekanda vakit geçirdiği, ardından birlikte aynı araca bindiği, ikilinin görüntülendiklerini fark edince de olay yerinden hızla uzaklaştığı öne sürülmüştü.

Konuya ilişkin önce oyuncunun avukatı, yasak aşk iddiasını yalandı. Ardından Nur Fettahoğlu sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak açıklama yaptı.

Fettahoğlu;

"Günün erken saatlerinden beri çıkan haberler beni derinden üzmüştür. Haber kanalında benim ile bahsi geçen kişiyi tanımadığımı ve kendisi ile bir tanışıklığım olmadığını belirtmek isterim. Kıymet verdiğim sakin ve huzurlu bir ilişkim olduğu doğrudur. Her şeyden önce bir kız annesi olarak kendi ailemin ve değer verdiğim kişinin ailesinin mahremini korumak zorundayım. İki yetişkin bekar olarak yaşadığımız ilişkinin hiç içinde olmak istemediğim duruma çekilmesinden dolayı rahatsızlık ve şaşkınlık içerisindeyim. Lütfen çıkan haberlere itibar etmeyiniz. Saygılarımla. Nur Fettahoğlu."

Evli adamla öpüştüğü söylentisi magazin gündemine oturan Nur Fettahoğlu açıklama yaptı! - Resim : 1