Kadın öğretmenler tecavüzcü çıktı!

40 yaşındaki evli kadın öğretmen, evine davet ettiği öğrencisine kendisi gibi bir başka kadın meslektaşıyla birlikte tecavüz etti. Korkunç olay öğrencinin ifadesiyle ortaya çıktı.

Kadın öğretmenler tecavüzcü çıktı!

Amerika Birleşik Devletleri Oklahoma'da yaşanan olay adeta kan dondurdu. 40 yaşındaki voleybol öğretmeni Joyce Churchwell'in, görev yaptığı Tulsa'daki Berryhill Lisesi'ndeki bir öğrencisini evine davet ettiği ve başka bir kadın meslektaşıyla birlikte tecavüz ettiği ortaya çıktı.

Geçtiğimiz gün 22 yaşındaki bir öğretmenin öğrencisiyle defalarca ilişkiye girdiğinin ortaya çıkmasının ardından Amerika büyük bir şok daha yaşadı. Ülkede son dönemde sık sık gündeme gelen 'sapık kadın öğretmen' olayları, toplumun büyük bölümünde tartışılmaya başlandı.

İddialara göre geçtiğimiz yıl yaşanan olayda Joyce Churchwell önce öğrencisine çıplak fotoğraflarını gönderdi. Ardından sosyal medya aracılığıyla sohbet eden ve öğrencisinin aklını çelen kadın, genç çocuğu evine davet etti.

İki kadın öğretmen birden tecavüz etti

Eve gittiğinde bir başka kadın öğretmenin daha içerde olduğunu söyleyen öğrenci, iki kadın öğretmeninin kendisiyle cinsel ilişkiye girdiğini söyledi. Oklahoma'da rıza ile ilişkiye girme yaşı 16 olmasına karşın, okul döneminde öğretmenlerin öğrencilere uyguladığı eylemler suç olarak değerlendiriliyor.

Meslektaşıyla birlikte öğrencisine tecavüz eden Joyce Churchwell tutuklandı.
Meslektaşıyla birlikte öğrencisine tecavüz eden Joyce Churchwell tutuklandı.

Öğrencinin basında çıkan vakaların ardından polise başvurduğu belirtilirken, gözaltına alınan öğretmenin tutuklandığı belirtildi. Olaya karışan diğer kadın öğretmenin ise soruşturmasının devam ettiği bildirildi.

Okul yönetimi, öğrencilerin güvenliğini sağlamak için ciddi adımlar attıklarını ifade ederek, polisle tam bir işbirliği içinde çalıştıklarını söyledi.