Evli kadına iğrenç taciz dakikaları kameraya böyle yansıdı

Spor salonunda egzersiz yapan evli ve çocuk sahibi kadını dakikalarca sözlü taciz etti. Egzersizi videoya çekmek isteyen kadın o anları saniye saniye kaydetti.

Evli kadına iğrenç taciz dakikaları kameraya böyle yansıdı

Spor salonunda egzersizlerini paylaştığı TikTok hesabından kayıt alan evli ve çocuklu kadın, evli bir başka erkeğin tacizine maruz kaldı. Kameranın kayda aldığı taciz anları saniye saniye kaydedildi. 

KADININ EVLİ OLDUĞUNU BİLE BİLE TACİZDE ISRARCI OLDU

Alet üzerinde spor yapan kadının yanına bir adam geldi. Normal bir soru soracağını düşünen kadın, bir anda adamın tacizine maruz kaldı. Kadının evli ve çocuk sahibi olduğu bilen adam, sporcu kadının hayatı hakkında bildiği ürpertici her detayı söyledi. Evli kadını pizza yemeye davet eden adam, sınırları aştı. Kadının sert dille reddetmesinin ardından tacizci adam, "Maalesef söylemeyeceğim çünkü evli olmanın iyi olduğunu biliyorsun ama bazen bağ kurabileceğin birine ihtiyacın oluyor. Benim bağlantım senin bağlantın olur." sözleriyle tacizine devam etti.

Karısının da spor salonuna geldiğini dile getiren adam, 3 kişi takılabileceklerini söyledi. Evli kadın iyice sinirlendi ve adama 'terbiyeli davranması' gerektiğini söyledi. Kaydedilen o video TikTok'ta saniyeler içinde milyonlarca izlendi.