Evlilik Hakkında Her Şey bu akşam var mı? Evlilik Hakkında Her Şey neden yok?

Gökçe Bahadır'ın başrolünü canlandırdığı Fox Tv'de yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin bugün yayınlanıp yayınlanmayacağı merak ediliyor. "Evlilik Hakkında Her Şey bu akşam var mı?" sorusu gündemde. Gökçe Bahadır koronavirüse yakalanmıştı. Peki, Evlilik Hakkında Her Şey neden yok?

Evlilik Hakkında Her Şey bu akşam var mı? Evlilik Hakkında Her Şey neden yok?

Fox Tv'nin sevilen dizisi Evlilik Hakkında Her Şey'de geçtiğimiz günlerde dizinin başarılı başrol oyuncusu Gökçe Bahadır koronavirüse yakalanmıştı. Peki, "Evlilik Hakkında Her Şey bu akşam var mı?" Birçok dizisever bu soruya yanıt arıyor. Evlilik Hakkında Her Şey neden yok? İşte detaylar...

Evlilik Hakkında Her Şey bu akşam var mı?

FOX yaptığı bir açıklamada Gökçe Bahadır'ın koronavirüsüne yakalandığını duyurmuş ve dizinin bugün yeni bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkamayacağını belirtmişti. Dizinin bu hafta yayınlanmayacağı “Evlilik Hakkında Her Şey dizimizin setinde görülen Covid vakası nedeniyle sizlerden bir hafta ayrı kalacak olmanın üzüntüsü içerisindeyiz. 21 Aralık Salı 20.00 itibarıyla her Salı buluşmak üzere!” sözleri ile duyrulmuştu.