Evlilik Hakkında Her Şey oyuncuları kim? Evlilik Hakkında Her Şey dizisi konusu ne?

FOX Tv'de ekrana izleyicileri kilitlemeyi hedefleyen dizi Evlilik Hakkında Her Şey oyuncuları merak ediliyor. Başrollerini, Gökçe Bahadır, Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı gibi ünlü isimlerin paylaşacağı Evlilik Hakkında Her Şey dizisi konusu ne? İşte, Evlilik Hakkında Her Şey dizisi hakkında detaylar...

Evlilik Hakkında Her Şey oyuncuları kim? Evlilik Hakkında Her Şey dizisi konusu ne?

21 Eylül 2021 Salı günü 20.00’de FOX TV izleyicisiyle buluşmaya hazırlanan Evlilik Hakkında Her Şey dizisi konusu merak ediliyor. İzleyiciler, Gökçe Bahadır, Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı gibi oyuncuların yer aldığı dizi hakkında araştırma yapıyor. Peki, Evlilik Hakkında Her Şey oyuncuları kim? Beklenen yapım Evlilik Hakkında Her Şey dizisi konusu ne?

İşte Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin fragmanını izleyebileceğiniz link.

Evlilik Hakkında Her Şey oyuncuları kim? Evlilik Hakkında Her Şey dizisi konusu ne? - Resim : 1

Evlilik Hakkında Her Şey dizisi konusu ne?

Cevher ailesine mensup birbirinden çok farklı dört kadının ortak geçmişlerine olan tepkileri ve farklılıkları işlenecek. Bir evliliğin bütün aşamalarını bu dört kadın kahramanımız üzerinden göreceğimiz dizide; Çolpan boşanmış, Azra uzun yıllardır evli, Güneş evlilik arifesinde ve Sanem ise evlilik kavramını tümüyle reddetmektedir. Müvekkillerin hikayelerinin de dahil olmasıyla “Evlilik Hakkında Her Şey”; aile, aşk, sadakat ve boşanma hukukunun kirli düzenini gözler önüne sermekten çekinmeyecek hikayeleriyle ekrana gelecek.

 Evlilik Hakkında Her Şey oyuncuları kim?

Gökçe Bahadır, Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı, Gökçe Eyüboğlu, Fırat Altunmeşe, Tülin Ece, Bertan Asllani, Cevdet Arıcılar, Esma Yılmaz, Rüzgar Doruk Özmil, Emine Ada Sezer, Mila Kasarcı ve Erdal Küçükkömürcü ve Sumru Yavrucuk.