Evlilik kredisi bekleyenlere kritik uyarı! Aile Bakanlığı altını çizerek söyledi. Sakın buna inanmayın

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından evlilik kredisi bekleyen milyonlarca gence yönelik açıklama geldi. Evlilik kredisi üzerinden insanları dolandırmaya çalışanlara karşı uyarıda bulunuldu. İşte detaylar...

Evlilik kredisi bekleyenlere kritik uyarı! Aile Bakanlığı altını çizerek söyledi. Sakın buna inanmayın

Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz süreçte yaptığı açıklamada evlilik kredisi ile yeni evlenecek çiftlere destek olunacağını ve aile kurumunun güçlendirileceğini belirtmişti. İki yıl geri ödemesiz olmak üzere toplam 48 ay vadeli olan evlilik kredisi için pilot bölge olarak deprem bölgesinde ilerleyen süreçlerde başvurular alınacak.

DOLANDIRICILARA DİKKAT

Aile ve Gençlik Bankası tarafından sağlanacak olan evlilik kredisi için bekleyiş devam ederken, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı da dolandırıcılara karşı dikkatli olunmasına dair uyarıda bulundu.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULACAK

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, resmi kurumların ya da bakanlığın resmi internet siteleri dışında kaynağı belli olmayan bağlantılara itibar edilmemesi gerektiği belirtildi. Vatandaşları dolandırmayı amaçlayan sayfalara dair sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı "Vatandaşlarımızı dolandırmayı amaçlayan sahte internet sayfalarının ilgilileri hakkında suç duyurusunda bulunacağımızı kamuoyunun bilgisine sunarız.” ifadelerine yer verdi.