Evlilik kredisinde son dakika gelişmesi! Aile Bakanı Göktaş bombayı patlattı. Faizsiz 150 bin TL olarak verilecek kredinin detayları belli oldu

Türkiye'de yaşayan milyonlarca genç evlilik kredisinin detaylarını merak ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından müjdelenen kredinin detaylarıyla ilgili bir son dakika açıklaması geldi. Aile Bakanı Göktaş milyonların beklediği sözleri söyledi.

Evlilik kredisinde son dakika gelişmesi! Aile Bakanı Göktaş bombayı patlattı. Faizsiz 150 bin TL olarak verilecek kredinin detayları belli oldu

Türkiye'de yaşayan milyonlarca genç Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından duyurulan evlilik kredisinin detaylarını merak ediyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş konuyla ilgili çok önemli açıklamalar yaptı. Bakan Göktaş açıklamalarında milyonlarca kişiye yeni müjdelerini verdi ve 150 bin lira kredi hakkında beklenen detayları duyurdu.

BAKANLIK ÇALIŞMALARA BAŞLADI

Bakan Göktaş açıklamalarında bu kredi hakkında değerlendirmelerde bulunarak çalışmaların başladığını belirtti. Bakan Göktaş açıklamalarında bu haberi çok sayıda kişinin beklediğini belirtti ve 150 bin lira faizsiz kredi hakkında önemli değerlendirmelerde bulundu.

BAKAN GÖKTAŞ'IN AÇIKLAMALARI

Konu ile ilgili olarak Bakan Göktaş açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

"Tabii elbette bu konunun birden fazla paydaşı var. Yani konu sadece Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığını ilgilendirmiyor. Farklı Bakanlıkları da ilgilendiriyor. Bizim Bakanlığımızı ilgilendiren boyutuyla ilgili çalışmalarımıza başladık.

Tabii ki diğer paydaşlar da çalışmalarını bitirdikten sonra kamuoyuyla inşallah bu programı da paylaşacağız. Şunu ifade etmek isterim ki bu proje hayallerini gerçekleştirmek isteyen her gence de tabii ki bir umut ışığı oldu. Bildiğiniz gibi 150 bin liraya kadar varan bir destek söz konusu. İki yıl ödemesiz ve akabinde 4 yıl boyunca faizsiz geri ödemeyi kapsıyordu. Cumhurbaşkanı'mız bu konuyu çok önemsiyor. Bizler de üzerimize düşen boyutuyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz."