Survivor'da bir şok daha! Barış Özbek diskalifiye edildi

Exxen ile atağa geçen ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın sunduğu TV8 Survivior 2021 ünlüler takımı yarışmacısı Barış Özbek diskalifiye edildi.

Survivor'da bir şok daha! Barış Özbek diskalifiye edildi

Diskalifiye olaylarıyla konuşulan Seyirciyi TV8 ekranlarına bağlayan efsane yarışma Survivor 2021'den bir yarışmacı daha diskalifiye edildi.

Ünlüler takımının kaptanı olan iddialı yarışmacı Barış Özbek, yaşadığı mide rahatsızlığı nedeniyle diskalifiye edildi.

 

Survivor'da bir şok daha! Barış Özbek diskalifiye edildi - Resim : 2

Doğan Keser ile girdiği tartışmalarla da çok konuşulan Özbek, mide rahatsızlığı nedeniyle yarışlara katılamamıştı.

Futbolculuk kariyerinde Galatasaray'da adından sıkça söz ettiren Barış Özbek, futbola ise Almanya'da başlamıştır. Futbolculuk kariyerine 2020 yılında son veren Barış Özbek, Survivor 2021 ünlüler takımı kadrosundaki yerini aldı. Peki, Survivor Barış Özbek kimdir nereli ve hangi takımlarda oynadı? 

Barış Özbek kimdir?

Futbolculuğu döneminde pek çok mevkide oynaması ile tanınan Barış Özbek, 14 Eylül 1986 tarihinde Almanya'da doğmuştur. Ünlü isim futbola BG Schwerin altyapısında başladı.

Essen'den 2007 yılında Galatasaray'a transfer olan Barış Özbek, 2008 yılında şampiyonluk yaşadı. 2013 yılında Trabzonspor'a transfer olan Özbek, Union Berlin, Duisburg, Kayserispor ve Fatih Karagümrük formaları giydi. 1986 yılında Almanya'da doğan eski futbolcu, geçtiğimiz sezonun sonunda futbolculuk kariyerine son verdi.

 

Survivor'da bir şok daha! Barış Özbek diskalifiye edildi - Resim : 6 Minecan Özbek ile evli olan Barış Özbek'in Barış Can adında bir oğlu var.