İşte Survivor'un yeni yedek yarışmacıları! Acun Ilıcalı, o isimleri açıkladı!

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın sunumuyla TV8'de yayımlanan İlayda ve Sancakay'ın eleme adayı olduğu Survivor 2021'e 4 yeni yarışmacı dahil oldu. Peki Survivor'a dahil olan yeni yarışmacılar kim? İşte ayrıntılar...

İşte Survivor'un yeni yedek yarışmacıları! Acun Ilıcalı, o isimleri açıkladı!

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın sunduğu TV8'in merakla izlenilen yarışması Survivor 2021'in 17 Ocak gecesi yayımlanan yeni bölümü ekranlara damga vurdu. Ünlüler ve gönüllülerin kıyasıya rekabet ettiği yarışmada dokunulmazlık oyununu kaybeden ve potaya giden isim belli oldu. Öte ayndan ünlüler ve gönüllüler takımınına yeni yarışmacılar da dahil oldu. İşte tüm yaşananlar...

Survivor'un 17 Ocak gecesi yayımlanan yeni bölümünde dokunulmazlık oyununu gönüllüler kaybetti. Ada konseyinde ise en çok adı yazılarak potaya giden isim ise, Sancakay oldu. 

 4 yeni isim yarışmaya dahil oldu

Ünlüler ve gönüllüler takımına yedek yarışmacılardan 2'şer kişi geldi. Sergen, Baran, Bahar ve Duygu yarışmaya dahil oldu.

 Acun Ilıcalı: Survivor tarihine geçti

İlk oyunlarında yarışan isimlerden Sergen, parkur hızıyla Acun Ilıcalı'ya büyük şok yaşattı. Sergen'in parkurdaki hızından bahseden Ilıcalı "Müthiş bir parkur hızı var. Survivor tarihine geçti" ifadelerini kullandı.