Hasan Can Kaya'dan Sadakatsiz dizisinin yıldızı Caner Cindoruk'a şok soru! "E öpüşüyordunuz?"

Sadakatsiz dizisinin yıldızı Caner Cindoruk Hasancan Kaya’nın sunduğu Konuşanlara konuk oldu. Hasancan Kaya’nın “Sevgilin mi? E arkada öpüşüyordunuz” sorusuna Cindoruk’un tepkisi gecikmedi.

Hasan Can Kaya'dan Sadakatsiz dizisinin yıldızı Caner Cindoruk'a şok soru! "E öpüşüyordunuz?"

Exxen platformunda yayınlanan ve izlenme rekorları kıran Hasan Can Kaya'nın sunduğu Konuşanlar programına Sadakatsiz dizisinin yıldızı Caner Cindoruk konuk oldu.

Sadakatsiz dizisinin yıldızı Caner Cindoruk izleyenleri ve seyircileri kırdı geçirdi. Hasan Can Kaya'dan ise Cindoruk'a porgram sırasında bomba bir soru geldi.

Hasan Can Kaya’nın “Bir başkası olsan kendinle çıkar mıydın?” sorusu üzerine Caner Cindoruk’tan çok değişik bir cevap geldi.

Hasan Can Kaya'dan Sadakatsiz dizisinin yıldızı Caner Cindoruk'a şok soru! "E öpüşüyordunuz?" - Resim : 2

Caner Cindoruk ise “Hayır çıkmazdım” dedi ve “İnsanoğlu bu konularda biraz nankör. Bekar olduğu zaman önce bekarlık sultanlılk deyip gezer. Ama bir süre sonra canı sıkılır ve birini ister hayatında. Hayatında biri olduğu zamanda belli bir süre sonra bekarlığı özler ya böyle bir şey... Ben şuan o dönemdeyim” dedi.

Hasan Can Kaya'dan Sadakatsiz dizisinin yıldızı Caner Cindoruk'a şok soru! "E öpüşüyordunuz?" - Resim : 3

"Siz sevgili değil misiniz?"

Verdiği cevaplar karşısında tatmin olmayan Hasan Can Kaya Caner Cindoruk’un menajerine dönerek “Siz sevgili değil misiniz?” dedi. Caner Cindoruk ise “Hayır yeni menajerim o” dedi.

Hasan Can Kaya ise “E arkada öpüşüyordunuz” deyince salonda gülüşmeler başladı. Caner Cindoruk ise “Ayıp sana yaa” diyerek Hasancan Kaya’ya tepki gösterdi.