Exxen tv8 canlı izle Liverpool Real Madrid maçı şifresiz exxen canlı maç izle

UEFA Şampiyonlar Ligi Final mücadelesinde Liverpool Real Madrid karşı karşıya geliyor. Mücadele Exxen ve tv8’den canlı olarak naklen yayınlanıyor. İşte Liverpool Real Madrid maçı tüm detayları...

Exxen tv8 canlı izle Liverpool Real Madrid maçı şifresiz exxen canlı maç izle

UEFA Şampiyonlar Ligi Final maçında Liverpool Real Madrid kozlarını paylaşıyor.

Mücadele Exxen platformu ve tv8 kanalından canlı olarak yayınlanırken spor severler ise maçın şifresiz mi yayınlanacağına dair merak içinde. 

Daha önce UEFA maçlarının şifresiz yayınlanacağına dair haberler çıksa da ne yazık ki müsabakalar şifreli olarak yayınlanacak.

Liverpool Real Madrid maçı da yine Exxen platformu üzerinden şifreli olarak naklen yayınlanıyor. 

Liverpool Real Madrid Exxen üzerinden canlı olarak izlenebilecekken mücadele saat 22:00'de başlıyor. 

Maçta Clement Turpin düüdk çalıyor.

LİVERPOOL  REAL MADRİD MUHTEMEL 11'LER...

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Konate, van Dijk, Robertson, Henderson, Fabinho, Henderson (Thiago), Salah, Mane, Diaz 

Real Madrid: Courtois, Carvajal, Militao, Alaba, Mendy, Kroos, Casemiro, Modric, Valverde, Vinicius, Benzema 

LİVERPOOL REAL MADRİD MAÇI SAKAT VE CEZALILAR

Liverpool: Divock Origi (Sakatlık - Adale Problemi)

Real Madrid: Miguel Gutierrez ( Sakatlık - Menisküs Problemi)

LİVERPOOL REAL MADRİD MAÇI İDDİA ORANLARI

Liverpool: 1.79

Beraberlik: 3.20

Real Madrid: 3.10

2,5 gol üstü: 1.54

2,5 gol altı: 1.88

Liverpool ile Real Madrid, Şampiyon Kulüpler Kupası/Şampiyonlar Ligi tarihinde dokuzuncu kez karşılaşıyor. Bu rekabetteki ilk üç maçı kazanan Liverpool (1981-2009 arasında), daha sonraki beş mücadelede galip gelemedi (1B 4M).

Şampiyon Kulüpler Kupası/Şampiyonlar Ligi tarihindeki yedinci zaferine ulaşmak isteyen Liverpool bunu başarırsa Milan ile kupa sayısını eşitleyip, turnuva tarihinde Real Madrid'in (13) ardından en fazla şampiyonluk yaşayan iki takımdan biri olacak.

Şampiyon Kulüpler Kupası/Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı son yedi finalde de mutlu sona ulaşan Real Madrid, son yenilgisini 1981 finalinde yine Paris'te oynanan karşılaşmada Liverpool'dan aldı.

Liverpool Menajeri Jürgen Klopp, Şampiyonlar Ligi kariyerinde en fazla karşılaştığı takım olan Real Madrid'e bir kez daha rakip olmaya hazırlanıyor (3G 2B 4M). Klopp'un bu turnuvada en düşük galibiyet yüzdesinde kaldığı takım İspanyol temsilcisi (%33).

Carlo Ancelotti (3), Şampiyon Kulüpler Kupası/Şampiyonlar Ligi tarihinde en fazla şampiyonluk yaşayan teknik direktör olmak için sahaya çıkıyor. İtalyan çalıştırıcı, bu turnuvada oynadığı dört finalde sadece Liverpool'a mağlup oldu (2004/05'te penaltılarla).

Liverpool forması giyen Mohamed Salah, Jürgen Klopp göreve geldikten sonra Şampiyonlar Ligi'nde rakip filelere 33 gol gönderdi. Turnuva tarihinde aynı teknik adam adına daha fazla gol atan sadece üç oyuncu var: Lionel Messi (Pep Guardiola ile 43 gol), Ruud van Nistelrooy (Alex Ferguson ile 35 gol) & Thierry Henry (Arsene Wenger ile 35 gol).

Real Madrid forveti Karim Benzema bu maçta gol atarsa (34 yaş 160 gün), Şampiyonlar Ligi tarihinde Paolo Maldini'nin (36 yaş 333 gün vs Liverpool) ardından finalde rakip fileleri havalandıran en yaşlı oyuncu olacak.

2017/18 sezonundan bu yana Şampiyonlar Ligi'nde Mohamed Salah'ın (33 gol & 11 asist) dışında 30+ gol atan ve 10+ asist yapan tek oyuncu Lionel Messi (31 gol & 10 asist).

Karim Benzema (15), Şampiyon Kulüpler Kupası/Şampiyonlar Ligi tarihinde bir sezonda en fazla gol atan oyuncu olan Cristiano Ronaldo'yu (2013/14'te 17 gol) yakalamak için sahaya çıkıyor.

Real Madrid forması giyen Vinicius Junior (3 gol & 6 asist), Lionel Messi'den (2008/09'da 14 gol katkısı) bu yana bir Şampiyonlar Ligi sezonunda 10+ gole katkı sağlayan ilk 21 yaş altı Güney Amerikalı oyuncu olmak için Liverpool'un karşısına çıkıyor.