Survivor Nagehan Karadere, cinsel ilişki itirafıyla ağızları açık bıraktı: Benim erkekliğim bitti!

Acun Ilıcalı'nınn platformu Exxen'de yayınlanan Hasan Can Kaya'nın sunduğu 'Konuşanlar' programına katılan Survivor Nagehan Karadere, cinsel ilişki itirafıyla ağızları açık bıraktı. Karadere, eski bir erkek arkadaşının, "Benim erkekliğim bitti, kalkmıyor" itirafıyla programa damga vurdu.

Survivor Nagehan Karadere, cinsel ilişki itirafıyla ağızları açık bıraktı: Benim erkekliğim bitti!

Bir dönem 'Survivor'da yarışan isimler arasında yer alan ünlü atlet Nagihan Karadere, Exxen'de yayınlanan 'Konuşanlar' adlı programa katıldı. Fenomen yarışmacının cinsel ilişki itirafı ağızları açık bıraktı.

'Exxen'de yayınlanan ve Hasan Can Kaya'nın sunduğu 'Konuşanlar' programının, son bölümünde normal misafirleri ile birlikte 'Survivor' yarışmacılarını da ağırladı. Konuşanlar'ın son bölümüne konuk olanlar arasında yer alan 'Survivor' yarışmasının iddialı isimlerden ünlü atlet Nagihan Karadere, yaptığı itiraflarla programa adeta damga vurdu.

Survivor Nagehan Karadere, cinsel ilişki itirafıyla ağızları açık bıraktı: Benim erkekliğim bitti! - Resim : 1

"Benim erkekliğim bitti, kalkmıyor"

Cinsel ilişki sırlarını anlatan Karadere, eski bir erkek arkadaşının boşanma arifesindeyken, "Benim erkekliğim bitti, kalkmıyor benimki. Ne olur bir seferlik test edelim" teklifini "Gel bi' çalışalım" diyerek kabul ettiğini itiraf etti.

Survivor Nagehan Karadere, cinsel ilişki itirafıyla ağızları açık bıraktı: Benim erkekliğim bitti! - Resim : 3

"Benimle evlenmek istediğini söylüyordu"

Eski erkek arkadaşının sürekli kendisini aradığını anlatan Karadere, "Yaşadığı her ilişkide, uyumu bulamamasının ardından benimle iletişime geçiyor, kapıma geliyordu. Beni istediğini söylüyordu. Benimle evlenmek istediğini söylüyordu. Ancak ben kabul etmiyordum" ifadelerini kullandı.

Karadere, boşandıktan sona eski erkek arkadaşının bir kez daha kendisine geldiğini ve bu sefer kabul ettiğini söyledi.

Sosyal medya kullanıcıları ise, Nagihan Karadere'yi özel hayatıyla ilgili her şeyi anlattığı için eleştirdi.