Eylem Tok ve oğlu kazadan önce kafede buluştu! O görüntülere sadece tv100 ulaştı!

Eylem Tok ile Bülent Cihantimur'un 17 yaşındaki oğlu Timur Cihantimur, lüks araçla yol kenarında bekleyen ATV sürücülerinin arasına dalıp bir kişinin ölümüne ve 4 kişinin yaralanmasına sebep olmuştu. O anların hemen öncesine ait görüntülere tv100 ulaştı.

İstanbul Eyüpsultan'da 1 Mart'ta yaşanan kaza, gündemin ilk sırasında yer aldı. Eylem Tok ile Bülent Cihantimur'un 17 yaşındaki oğlu Timur Cihantimur’un 4 kişiyi yaraladığı ve  1 çocuk babası Oğuz Murat Aci'yi hayattan kopardığı olayın öncesine ait görüntülere tv100 ulaştı. O anların öncesinde neler olduğunu tv100 muhabiri Devrim Tosunoğlu anlattı.

KAZADAN ÖNCE BENZİNCİYE GİTTİLER

Timur Cihantimur ve arkadaşları kafeden çıktıktan sonra benzinciye gittiler. Benzincide alışveriş yaptıktan sonra arabaya dönen Timur Cihantimur çok hızlı bir şekilde ilerlemeye başladı. Arkadaşlarınında çok hızlı gittiğini söylemesine rağmen 17 yaşındaki Cihantimur hızını kesmeden yoluna devam etti.

Eylem Tok ve oğlu kazadan önce kafede buluştu! O görüntülere sadece tv100 ulaştı! - Resim : 1

HESABI ÖDEMEDEN KAFEDEN KAÇTI

Saat 23.30’da kafede oturan Eylem Tok oğlunun kaza haberini telefondan aldıktan hemen sonra hesabı ödemeden hızlıca kafeden kaçarak oğlunun yanına gitti.  

ÇEVREDEKİLER HEP ŞİKAYETÇİ

tv100 muhabiri Devrim Tosunoğlu, kaza gerçekleşmeden önce birlikte zaman geçiren arkadaş grubunun çevreden daha öncede çok şikayet aldıklarını belirtti. O genç grubunun haricinde yaşı küçük çocukların araba kullandıkları ve çevreyi rahatsız ettikleri yönünde bilgilerin kendilerine ulaştığını söyledi.