İsmail Gül: Pişmaniye herkes için özel bir lezzet

Eyüp Sultan Lokumculuk ve Efe Eyüp Sultan Şekerleme Sahibi İsmail Gül, farklı tatlarda pişmaniyeler ürettiklerini ve ürünlerinin yoğun ilgi gördüğünü ifade etti.

İsmail Gül: Pişmaniye herkes için özel bir lezzet

Eyüp Sultan Lokumculuk ve Efe Eyüp Sultan Şekerleme Sahibi İsmail Gül, pişmaniyenin herkes için özel bir lezzet olduğunu vurgulayarak birbirinden farklı tatlarda pişmaniyeler imal ettiklerini ifade etti. İsmail Gül, “Farklı lezzetleri kullanarak pişmaniye imalatında bulunuyoruz. Biliyorsunuz pişmaniye, sade olabildiği gibi çikolata gibi lezzetlerle de harmanlanabiliyor. Böylelikle birbirinden özel lezzetlerin ortaya çıktığını söyleyebilirim. Açıkçası imal ettiğimiz pişmaniyeler, müşterilerimiz tarafından da çok seviliyor. Olumu dönüşler almak gerçekten çok güzel. Bu nedenle çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürmekteyiz” dedi.

Eyüp Sultan Lokumculuk ve Efe Eyüp Sultan Şekerleme olarak lezzetli pişmaniyeler ürettiklerini ifade eden İsmail Gül, sözlerini şöyle sürdürdü:

Pişmaniye bizim için çok önemli. Açıkçası müşterilerimizin de pişmaniyeleri çok sevdiğini biliyoruz. Çok özel lezzetlerle pişmaniye üretimini hijyenik bir ortamda gerçekleştirmekteyiz. Bu sayede pişmaniyelerin muhteşem bir tada ulaşmasını sağlıyoruz. Ürettiğimiz lezzetlerin her birini Türkiye’nin farklı noktalarına ulaştırmaktayız. İstanbul, Yalova, Trabzon gibi şehirlerde şubelere sahibiz. Fakat hizmet ağımızı genişletmek istiyoruz. Hem yurt dışında hem de yurt içinde etkin olmak istiyoruz. Bu nedenle çalışmalarımızı oldukça yoğun bir şekilde sürdürdüğümüzü rahatlıkla söyleyebilirim. Bunun yanı sıra sektörel gelişmeleri yakından takip ediyor, bu gelişmelere yönelik çalışmalarda bulunuyoruz. Hizmet ağımızı genişleterek çok daha fazla kişiye ulaşabileceğimizi söyleyebilirim.