Eyüpsultan'da tek katlı gecekonduda çıkan yangın söndürüldü

İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde tek katlı bir gecekonduda çıkan yangın herkesi korkuttu. Yangın sırasında evin içinde olan bir kişi ağır yaralanırken yangının neden ve nasıl çıktığı ise henüz bilinmiyor.

Eyüpsultan'da tek katlı gecekonduda çıkan yangın söndürüldü

Eyüpsultan’da tek katlı gecekonduda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İtfaiye ekipleri dar sokak ve hatalı parklardan yangına müdahale etmekte güçlük çekerken içeride bulunan bir kişi ağır yaralandı.

Eyüpsultan'da gece saatlerinde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından hemen kontrol altına alınırken çıkan yangında bir kişi ağır yaralandı. 

GECEKONDUDA YAŞAYAN VATANDAŞ KENDİSİNİ ZAR ZOR KURTARDI

Yangın, saat 04.00 sıralarında İslambey Mahallesi İlkyaz Sokak’ta bulunan tek katlı gecekonduda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, henüz bilinmeyen bir nedenle tek katlı gecekonduda yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gecekonduda yaşayan şahıs, çıkan yangında güçlükle kendini dışarı attı. Ağır yaralı olarak kendi imkanlarıyla dışarı çıkan kişiye olay yerine gelen sağlık ekipleri müdahale etti. Müdahalenin ardından yaralı, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

 

Eyüpsultan'da tek katlı gecekonduda çıkan yangın söndürüldü - Resim : 1

İTFAİYE EKİPLERİ OLAYA GEÇ MÜDAHALE ETTİ

İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, dar sokak ve hatalı parklar nedeniyle yangına müdahale etmekte güçlük çekti. Ekipler sokağa giremeyince hortumları birbirine bağlayarak yangına müdahale edebildi. Yangın, ekiplerin çalışması sonucu kontrol altına alındı.
Yangın sonrası gecekondu kullanılamaz hale geldi.

 

Eyüpsultan'da tek katlı gecekonduda çıkan yangın söndürüldü - Resim : 2