Eyüpsultan'da yürekleri ağza getiren yangın! 4 tanesi aynı anda cayır cayır yandı

İstanbul Eyüpsultan'da bir gecekonduda çıkan yangın yürekleri ağza getirdi. Nedeni henüz tespit edilemeyen yangın kısa süre içinde büyüyerek hemen bitişindeki 3 gecekonduya sıçradı. Kısa süre içinde olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kontrol altına aldıktan sonra bölgede soğutma çalışmalarına başladı.

Eyüpsultan'da yürekleri ağza getiren yangın! 4 tanesi aynı anda cayır cayır yandı

İstanbul Eyüpsultan'da bir gecekonduda çıkan yangın yürekleri ağza getirdi. Nedeni henüz tespit edilemeyen yangın kısa süre içinde çevredeki 3 gecekonduya sıçrayarak kontrolden çıktı. İhbar üzerine bölgeye gelen itfaiye ekipleri yangını kontrol altına aldıktan sonra bölgede soğutma çalışmalarına başladı.

İTİFAİYE EKİPLERİ TAHLİYE VE SÖNDÜRME ÇALIŞMASI BAŞLATTI

Yangın saat 08.30 sıralarında Sakarya Mahallesi Orhangazi Sokağı'nda bir gecekonduda çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın bitişik haldeki 3 gecekonduya daha sıçradı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri tahliye ve söndürme çalışmaları başlattı.

İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kısa sürede kontrol altına alındı. Yangında balkondan atlayan 65 yaşındaki Kevser Ulusoy yaralandı. Yangının çıktığı gecekondular ise kullanılmaz hale geldi. 

 

Eyüpsultan'da yürekleri ağza getiren yangın! 4 tanesi aynı anda cayır cayır yandı - Resim : 1