Eyvah Eyvah filmi konusu ne, oyuncuları kim? Eyvah Eyvah nerede çekildi?

Eyvah Eyvah filmi, bu akşam izleyici karşısına çıkıyor. Başrolünde Ata Demirer'in bulunduğu film araştırılıyor. Herkes, Eyvah Eyvah filmi konusu ne, oyuncuları kim? gibi sorulara yanıt arıyor. Star Tv'de yayınlanacak olan filmin detayları merak edildi. Peki, Eyvah Eyvah nerede çekildi? İşte detaylar

Eyvah Eyvah filmi konusu ne, oyuncuları kim? Eyvah Eyvah nerede çekildi?

Eyvah Eyvah film serisinin ilk filmi olan Eyvah Eyvah, bu akşam Star Tv'de yayınlanıyor. Ata Demirer'in hayat verdiği 'Hüseyin karakterinin beklenmedik şekilde gelişen hayatını ele alan filmin detayları merak konusu oldu. Peki, Eyvah Eyvah filmi konusu ne, oyuncuları kim? Filmde Ata Demirer'e Demet Akbağ ve Özge Borak eşlik ediyor. Filmin çekildiği yeri merak edenler ise Eyvah Eyvah nerede çekildi? sorusuna yanıt arıyor. İşte Eyvah Eyvaah adlı komedi filmi hakkında tüm detaylar...

Eyvah Eyvah filmi konusu ne, oyuncuları kim? Eyvah Eyvah nerede çekildi? - Resim : 1

Eyvah Eyvah filmi konusu ne?

Film, Hüseyin karakteri üzerinden ilerliyor. FilmdeAta Demirer'in hayat verdiği Hüseyin karakterinin İstanbul'a geldikten sonra değişen hayatı gözler önüne seriliyor. Eyvah Eyvah filminde, İstanbul'a gelen Çanakkale'nin Geyikli köyünde ninesi ve dedesiyle büyüyen biri olan Hüseyin klarnet çalarak geçimini sağlayıp Hemşire Müjgana aşıktır ancak beklenmedik bir olay onu köyünden ayırır. Bunun üzerine İstanbul'a gelen Hüseyin'e, İstanbul’un gece kulüplerinde assolistlik yapan Firuzan (Demet Akbağ) sahip çıkar. Ancak hayatı yoğun ve karışık olan Firuzan'ın, Hüseyin’le tanışınca hayatına hem kahkaha hem macera dahil olacaktır.

Eyvah Eyvah filmi konusu ne, oyuncuları kim? Eyvah Eyvah nerede çekildi? - Resim : 2

Eyvah Eyvah filminin oyuncuları kim?

Fişlmin başrolünde Hüseyin karakteri ile Ata Demirer yer alıyor. Eyvah Eyvah'ın bir diğer önemli karakteri ise Demet Evgar'ın canlandırdığı Firuzan karakteri. Hüseyin'e filmde Firuzan eşlik ediyor. Eyvah Eyvah'ın diğer oyuncuları ise şöyle:

-Özge Borak

-Tanju Tuncel

-Salih Kalyon

-Bican Günalan

-Caner Alkaya

-Şehsuvar Aktaş

Eyvah Eyvah nerede çekildi?

Yönetmenliğini Hakan Algül'ün üstlendiği, senaryosunu yine Ata Demirer'in ele aldığı, BKM Film Necati Akpınar'ın yapımcılığını üstlendiği Eyvah Eyvah filmi, Çanakkale'nin Geyikli beldesi ve Bozcaada'da çekildi.