Eyvah Eyvah filmi nerede çekildi? Eyvah Eyvah konusu nedir, oyuncuları kimler?

Eyvah Eyvah filmi 5 Aralık Salı akşamı Kanal D ekranlarında olacak. Filmin yönetmen koltuğunda Hakan Algül otururken türü komedi olarak açıklandı. 2010 yılı Türkiye yapımı olan filmin başrollerinde Demet Akbağ, Ata Demirer, Şehsuvar Aktaş gibi isimler yer alıyor. Peki; Eyvah Eyvah filmi nerede çekildi? Eyvah Eyvah konusu nedir, oyuncuları kimler?

Eyvah Eyvah filmi nerede çekildi? Eyvah Eyvah konusu nedir, oyuncuları kimler?

Yönetmen: Hakan Algül

Oyuncular: Demet Akbağ, Ata Demirer, Şehsuvar Aktaş

Tür: Komedi

Ülke: 2010 / Türkiye

Hüseyin, yaşamında en büyük tutkusu klarnet olan, safdil ama iyi yürekli bir yörük evladıdır. Çanakkale'nin Geyikli Beldesi'nde ninesi ve dedesiyle yaşayan bir delikanlı olan Hüseyin'in klarnet dışında bir büyük aşkı daha vardır: Hemşire Müjgan! Kasabanın sağlık ocağında görevli Müjgan'la da, müzikle de hayatı mutlu mesut devam ederken, hiç beklemediği bir nedenle bir yolculuğa çıkması gerekir. Bu yolculuk başta Hüseyin olmak üzere etrafındaki bütün insanların hayatını değiştirecektir. Hatta İstanbul'da şarkıcılık yapan Firuzan'ın bile!!!

EYVAH EYVAH KONUSU

Çanakkale Geyikli'de yaşayan klarnetçi Hüseyin, beklenmedik olaylar sonucu kendini İstanbul'da bulur. Geyikli'de dedesi ve ninesiyle büyüyen ve İstanbul'da yolunu kaybeden Hüseyin'e, İstanbul'da Firuzan yardım eder. Firuzan'ın yoğun ve sıradan hayatı Hüseyin sayesinde renklenir. İkilinin macera dolu hikayesi İstanbul'dan Geyikli'ye dek uzanır.

EYVAH EYVAH OYUNCULARI

Ata Demirer

Demet Akbağ

Salih Kalyon

Meray Ülgen

Bülent Şakrak

Tanju Tuncel

Hande Dane

Şehsuvar Aktaş

Bican Günalan

Özge Borak

Alican Yücesoy

Can Kahraman

EYVAH EYVAH NEREDE ÇEKİLDİ?

Çanakkale'nin Ezine ilçesine bağlı Geyikli kasabası olayların geçtiği mekandır. Filmdeki çoğu sahne Geyikli ve Ezine'de çekilmiştir. Hüseyin'in babasını aradığı İstanbul sahneleri ise Taksim ve Cihangir bölgesinde çekilmiştir.