Eyvah eyvah. Uzman isim Türkiye için kötü haberi açıkladı. Tam 1,2,3,4,5,6,7 gün sürecek

Meteoroloji Uzmanı Dr. Güven Özdemir, Türkiye için kötü haberi verdi. Hazırlıklı olun, tam 1,2,3,4,5,6,7 gün sürecek.

Eyvah eyvah. Uzman isim Türkiye için kötü haberi açıkladı. Tam 1,2,3,4,5,6,7 gün sürecek

 Türkiye’ye Kuzey Afrika üzerinden yeni bir çöl tozu geldi. Çöl tozları Yunanistan üzerinden Türkiye'nin batı kıyılarından itibaren yurda giriş yaptı. Tozların etkili olacağı yerler ve ne kadar sürece yurtta olacağı hakkında İstanbul Aydın Üniversitesi Anadolu BİL Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı ve Meteoroloji Uzmanı Dr. Güven Özdemir açıklamalarda bulundu.

UZMAN İSİM TÜRKİYE İÇİN KÖTÜ HABERİ VERDİ! 1,2,3,4,5,6,7 GÜN SÜRECEK

Meteoroloji Uzmanı Dr. Güven Özdemir, çöl tozunun 1,2,3,4,5,6,7 gün süreyle etkili olacağını kaydetti.

Güven Özdemir, “Çöl tozu, alçak basıncın etkisiyle İtalya'nın kuzeyine kadar çıktı ve Yunanistan üzerinden Türkiye'nin batı kıyılarından bugünden itibaren giriş yaptı. Çöl tozu 1 hafta boyunca ülkemizde etkili olacak. Haftaya cumartesiden itibaren ülkemizde etkisini kaybedecek” dedi.

Eyvah eyvah. Uzman isim Türkiye için kötü haberi açıkladı. Tam 1,2,3,4,5,6,7 gün sürecek - Resim : 1
Meteoroloji Uzmanı Dr. Güven Özdemir

 

ÇÖL TOZLARI NEREDE ETKİLİ OLACAK?

Özdemir, çöl tozunun etkili olacağı yerler hakkında bilgi vererek şunları kaydetti:

“Pazar günü özellikle Ege, Akdeniz, İç Anadolu ve Doğu Anadolu Bölgesi'nde, pazartesi Ege, Akdeniz ve İç Anadolu Bölgesi'nde çöl tozu etkisini gösterecek. Salı günü biraz etkisini kaybedecek, çarşambadan itibaren etkisini yeniden artıracak ve perşembe günü Türkiye'nin tamamında etkili olacak. Cuma günü ise çöl tozu Türkiye'nin doğusuna doğru kaymaya başlayacak. Cumartesi ve pazar günlerinden itibaren ise toz taşınımı etkisini yitirecektir. Marmara Bölgesi ve İstanbul'da toz taşınımı öncekiler gibi etkili olmayacak."