Ezel dizisiyle yıldızı parlayan Barış Falay yıllar sonra itirafta bulundu

Başrolünde Kenan İmirzalioğlu ve birçok usta ismin bulunduğu Ezel dizisinin 'Kerpeten Ali'si' Barış Falay bomba bir itirafta bulundu.

Ezel dizisiyle yıldızı parlayan Barış Falay yıllar sonra itirafta bulundu

Bir döneme damga vuran Ezel dizisi yıldızı Barış Falay katıldığı bir programda dizi hakkında itiraflarda bulundu. Ünlü oyuncuya Ezel dizisi hakkında sorular soruldu. Falay'dan beklenmedik cevaplar geldi.

"Senaryoyu okumadan reddettim"

Senaryoyu okumadan reddettiğini söyleyen Ezel dizisinin Kerpeten Ali'si Falay'a çekimleri ertelenen dizi için tekrar teklif götürüldüğü öğrenildi. Barış Falay olayı şöyle anlattı:

 ''Ezel teklif edildiğinde ben senaryoyu okumadım bile. Teşekkür ederim kalsın, ben almayacağım dedim. Şansa o yıl çekilmedi Ezel. İkinci yıl tekrar teklif edildi."

"Ayıp olmasın diye okudum"

İkinci kez senaryo eline gelince ayıp olacağını düşünerek okumaya karar verdiğini söyleyen Barış Falay: "Ayıp oluyor deniyor. Ben de sektörü bilmiyorum. Bir okuyayım ayıp olmasın bari dedim."

"Bu iş tutmazsa bir daha dizi senaryosu okumam"

Reddettiği Ezel senaryosunu okuduktan sonra 'Eyvah' dediğini söyleyen Barış Falay, o dönem "Okurken Esra (Ronabar) içerideydi, seslendim. Dedim eyvah… O kadar mı iyi dedi. Bu iş tutmazsa bir daha dizi senaryosu okumam dedim." dediğini ifade etti.