Masumlar Apartmanı'nın Hasibe'si Açelya Devrim Yılhan'ın bilinmeyen gerçekleri ortaya çıktı

Ezgi Mola, Merve Dizdar ve Birkan Sokullu'nun oynadığı Masumlar Apartmanı'nın Hasibe'si oyuncu Açelya Devrim Yılhan'ın bilinmeyen gerçekleri ortaya çıktı. İşte detaylar...

Masumlar Apartmanı'nın Hasibe'si Açelya Devrim Yılhan'ın bilinmeyen gerçekleri ortaya çıktı

Masumlar Apartmanı'nda Hasibe karakterine can veren Açelya Devrim Yılhan'ın, oyunculuk kariyerinden önceki hayalinin savaş pilotluğu olduğu ortaya çıktı.

15 yaşında 500 metreden üç kez paraşütlü atlayış yapmış

Çocukluk yıllarında savaş pilotu olmayı hayal eden Açelya Devrim Yılhan, bunun için henüz 15 yaşında Eskişehir’de 500 metreden üç kez paraşütlü atlayış yapmış.

Masumlar Apartmanı'nın Hasibe'si Açelya Devrim Yılhan'ın bilinmeyen gerçekleri ortaya çıktı - Resim : 1

Baygınlık geçirmiş

Tam alıştım derken, yükseklik korkusu oluşan 36 yaşındaki oyuncu, "Korkumu yenmeliyim" diyerek, bindiği gondolda da baygınlık geçirmiş.

En büyük korkusu matematik dersiymiş

Atılım Üniversitesi'nde iki sene matematik okuduktan sonra okulu bırakıp, Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü’ne girmiş. Halen kabuslarında matematik sınavına girdiğini görüyor, uykusundan korkuyla uyanıyormuş.

Üçüncülük elde etti

Dokuz yaşında başladığı tenisi, 18 yaşına kadar lisanslı oyuncu olarak sürdürmen Açelya Devrim Yılhan, Ankara'da katıldığı bir turnuvada üçüncülük elde etmiş.

Masumlar Apartmanı'nın Hasibe'si Açelya Devrim Yılhan'ın bilinmeyen gerçekleri ortaya çıktı - Resim : 4

Kilolu olduğu için kabul edilmemiş

Bale ve operaya olan tutkusu, kilosu yüzünden yarım kalmış. Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda yarı zamanlı eğitim almak için sınavlara girmiş, fakat kilolu olduğu için kabul edilmemiş.

Kısa bir süre önce seramik sanatları konusunda eğitim almaya başlayan oyuncu, ilerleyen yıllarda kendi markasını çıkarmanın planlarını yapıyormuş.

Kaynak: Hürriyet