Facia göz göre göre geliyorum diyor! Bölgedekiler diken üstünde: Yüzlerce insan ölümle burun buruna

İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinde yıkılması için boşaltılan 5 katlı bina büyük tehlike saçıyor. Bölge sakini vatandaşlar, büyük tedirginlik yaşarken; bina sahibi "Durum benden çıktı, müdahale edemiyorum" dedi. Küçükçekmece Belediyesi ise bina sahibine ceza kesileceğini belirtti.

Facia göz göre göre geliyorum diyor! Bölgedekiler diken üstünde: Yüzlerce insan ölümle burun buruna

Küçükçekmece’nin Gültepe Mahallesi'nde bulunan 5 katlı bina riskli olduğu gerekçesiyle yaklaşık 1 ay önce boşaltıldı.

Bina adeta ayakta zor dururken, kolonları patlayan, kirişleri dökülen bina tehlike saçmaya başladı. Çökmek üzere olan binanın önünden her gün yüzlerce kişi ve araç geçiyor. Mahalle sakinleri geçen süreye rağmen hala yıkım yapılmamasına tepki gösteriyor.

Facia göz göre göre geliyorum diyor! Bölgedekiler diken üstünde: Yüzlerce insan ölümle burun buruna - Resim : 1

"DURUM BENDEN ÇIKTI”

Telefonla bilgi veren bina sahibi, “Bina inşaat firmasına devredildi. Benim sorumluluğumdan çıkmış durumda. Belediye ölçüm yaptı. Çürük çıkmasına rağmen belediye yıkılması yönünde izin vermedi. Ben de inşaat firmasıyla anlaştım. Ama yıkılması için belediyeden onay bekliyoruz. Binanın ön kolonunda hasar var. Alttan su aldığı için patlamış. Binanın demirlerini ise anlaştığım müteahhit sökmüş. Ben binadan 15 gün önce çıktım. Geçen hafta geldiğinde söküldüğünü gördüm. Durum benden çıktığı için de bir müdahale yapamıyorum" dedi.

Facia göz göre göre geliyorum diyor! Bölgedekiler diken üstünde: Yüzlerce insan ölümle burun buruna - Resim : 2