Burak Özçivit'in hayatını değiştiren gerçek ortaya çıktı!

Fahriye Evcen ile mutlu bir evlilik sürdüren Kuruluş Osman'ın yıldızı Burak Özçivit'in İşte Özçivit hakkında bilinmeyen tüm gerçekler...

Burak Özçivit'in hayatını değiştiren gerçek ortaya çıktı!

Türkiye’nin en popüler isimlerinden Burak Özçivit, kariyerini babasına borçluymuş. Bülent Özçivit, oğlunun fotoğraflarını ondan habersiz Best Model yarışmasına göndermiş. Ancak ön elemede beğenilmeyen fotoğraflar çöpe atılmış!

- Çöpteki fotoğraflar bir organizatörün dikkatini çekince, Burak Özçivit tekrar adaylar arasına alınmış. Böylelikle 2003 Best Model of Turkey yarışmasına girmeye hak kazanan Özçivit, “gelecek vadeden” seçilmiş.

Burak Özçivit'in hayatını değiştiren gerçek ortaya çıktı! - Resim : 1

- Pes etmeyen Özçivit, 2005’te tekrar yarışmaya katılmış ve bu kez birinci olmuş. Aynı yıl düzenlenen Best Model of the World’de de “dünyanın en iyi ikinci mankeni” seçilmiş.

- Bir süre mankenlik yapan Özçivit, gelen teklifler üzerine oyunculuğa adım atmış. Oyunculuk kariyerinin başında oldukça zorlanan Özçivit, bir röportajında şöyle demiş: “Çekimlerde çok zorlandım, hatta doktora bile gitmeyi düşündüm. Öyle öyle bir 4 ay geçirdim ama anamdan emdiğim süt burnumdan geldi.”

- Burak Özçivit, aynı başarıyı işletmecilikte yakalayamamış. 2014 yılında Levent’te ‘Balibey’ adında bir kebapçı açan Özçivit, sürekli zarar edince 2016’da dükkanı devretmiş.

- Fenerbahçe taraftarı olan Burak Özçivit’in en büyük hobisi futbolmuş. Genç yaşlarda amatör futbol oynayan Özçivit, “Oyuncu olmasam futbolcu olurdum” diyormuş.

- Ünlü oyuncunun bir diğer hobisi de klasik otomobillermiş.

- En büyük korkusu ise yükseklikmiş.