Fahriye Evcen'e kilo desteği

Fahriye Evcen ile eşi Burak Özçivit, Bodrum'da geçirdikleri yaz tatili sonrası dönüşte havalimanında kameralara yakalandı. Fahriye Evcen'in aldığı doğum kilolarını henüz veremediği dikkatlerden kaçmazken, sosyal medyada sıkça eleştirel yorum yapıldı. Evcen'e en büyük destek sanatçılardan geldi.

Fahriye Evcen'e kilo desteği

Fahriye Evcen ile Burak Özçivit çiftinin oğulları Karan ile birlikte yaptığı yaz tatili sona erdi. Zaman zaman takipçileriyle oğlu Karan'a dair paylaşan Fahriye Evcen bu sürede kendisini hiç göstermemişti. Görüntülerde sadece Karan'ı ayağı görünürken, Evcen ninni söylüyordu. Bodrum dönüşü havalimanında da aynı önlemleri alan çift, Karan'ın olduğu bebek arabasının önünü kapatarak yüzünü göstermedi. Muhabirlerin sorularına ise, "Çok görünsün, nazar gelsin istemiyoruz" diyerek yanıtladı.

Vildan Atasever'den destek

Burak Özçivit bir gazetecinin, "Geçtiğimiz günlerde bebeğinizin yüzü görüntülendi tepkiniz ne oldu?" sorusuna "Şaşırdık. İki günlük tatile gittik beklemiyorduk" diye yanıt verdi. Fahriye Evcen'in aldığı doğum kiloları nedeniyle sosyal medyada acımasızca eleştirilmesine oyuncu Vildan Atasever'den tepki geldi.

Vildan Atasever Instagram hesabından ''Sen her halinle güzelsin. Her şeyden önemlisi Karan bebeğin biricik annesisin...'' diye yazarak Fahriye Evcen'e destek verdi.

Fahriye Evcen'den tek cümlelik cevap

Fahriye Evcen, hakarete varan yorumlara sosyal medya hesabından tek cümle ile cevap verdi: Her anne, her kadın çok güzeldir!