Faik Öztrak'tan Tanju Özcan'a tepki: Ateş olsa da cürmü kadar yer yakar

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, CHP Genel Merkezi'nde düzenlediği basın toplantısında bugün Bolu'dan CHP Genel Merkezi'ne yürümeye başlayan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'a tepki gösterdi. Öztrak, "Bilinen bir söz vardır; 'Yollar yürümekle aşınmaz, ateş olsa da cürmü kadar yer yakar'. Bolu'nun dünya kadar sorunu var. Tanju Bey, yürümekle vakit harcayacağına Bolu'nun sorunlarını çözsün" dedi.

Faik Öztrak'tan Tanju Özcan'a tepki: Ateş olsa da cürmü kadar yer yakar

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, CHP Genel Merkezi'nde düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Öztrak, Bolu'dan Ankara'ya 10 gün sürecek 'Değişim ve Adalet' yürüyüşü başlatan Özcan'ı eleştirdi.

CHP'den kesin ihraç istemiyle yüksek disiplin kuruluna sevk edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, partide değişimin her kademe yapılması ve Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun da görevden ayrılması gerektiğini belirtmiş, 3 Temmuz’da Ankara’ya yürüyeceğini açıklamıştı. Bugün Bolu Anıtpark’ta Atatürk anıtı önünden yürüyüşüne başlayan Özcan, kendisini uğurlamaya gelen vatandaşlara bir konuşma yaptı.

"YÜRÜMEKLE VAKİT HARCAYACAĞINA BOLU'NUN SORUNLARINI ÇÖZSÜN"

Parti genel merkezinde basın toplantısı düzenleyen CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Ankara’ya yürüyüş başlatan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’la ilgili soruyu, “Belediye başkanları öncellikle kendi illerin sorunları çözmeli, hemşerilerine en iyi hizmetti vermeye çalışmalı. İddiaları akıl işi değildir. Bilinen bir söz vardır; 'Yollar yürümekle aşınmaz, ateş olsa da cürmü kadar yer yakar'. Bolu'nun dünya kadar sorunu var. Tanju Bey, yürümekle vakit harcayacağına Bolu'nun sorunlarını çözsün” şeklinde yanıtladı.