Yalı Çapkını dizisini gerçekte yaşadı! 13 yaşında evlenen Safiye Soyman aslında...

Faik Öztürk ile ekranların vazgeçilmez ikilisi olan Safiye Soyman, katıldığı programda şimdilerde izlenme rekoru kıran Yalı Çapkını dizisinin bire bir aynısını yaşadığını anlattı.

Yalı Çapkını dizisini gerçekte yaşadı! 13 yaşında evlenen Safiye Soyman aslında...

Geçtiğimiz günlerde Armağan Çağlayan'ın programına konuk olan Safiye Soyman, hayatı ve eski evlilikleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Hayat arkadaşı Faik Öztürk ile ekranların sevilen yüzü olan Safiye Soyman, katıldığı programda evlilikleri hakkında konuştu.

Soyman, 13 yaşındayken mahkeme kararıyla yaşının büyültülmesiyle evlendirildiğini anlattı. 13 yaşında evlendirildiğine şaşıran sunucu Armağan Çağlayan, Neden 13 yaşında evlendirildin? sorusunu Safiye Soyman'a yöneltti.

Yalı Çapkını dizisini gerçekte yaşadı! 13 yaşında evlenen Safiye Soyman aslında... - Resim : 1

Yalı Çapkını dizisinin aynısını yaşadı

61 yaşındaki ünlü şarkıcı Soyman, şimdilerde yayınlanan Yalı Çapkını dizisinin benzerini yaşadığını anlattı. Soyman, "Şuan da bir dizi var. Küçük yaşta ablamı istemeye geldiler, beni görünce bana yöneldiler. Ablamın nişanlı olduğunu duyunca o zaman kardeşini istiyelim dediler. Babam o zamanlar döverdi. Yaşımı büyüttüler mahkeme kararıyla. Öyle evlendim, yoksa nikah falan olmuyordu. 15 gün içerisinde evlendim"

Yalı Çapkını dizisini gerçekte yaşadı! 13 yaşında evlenen Safiye Soyman aslında... - Resim : 2

"Kız diyeceklerine gelin desinler"

Çocuk gelin olan Safiye Soyman'ın hikayesini merakla dinleyen Armağan Çağlayan, "Anneniz demedi mi bu daha çocuk, bunu neden veriyoruz? diye" sorusunu sordu.

Safiye Soyman, o dönemlerde babasından korktuğunu belirterek; "Babam hükümdar gibiydi. Dediği dedik, astığı astık, kestiği kestik. Heybetliydi. Hatırlı, sevilen mahallede hocaydı kendisi, hafızdı. Ablam 15 gün önce nişanlanmıştı. Onu görmeye gelince beni gördüler bana karar verdiler. Ben hayır falan desem de babam, kız diyeceklerine gelin desinler dedi" sözleriyle daha 13 yaşındayken yaşadığı zorluğu anlattı.