Masumlar Apartmanı'nda büyük yüzleşme! Tüm sırlar ortaya çıktı!

Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu, Merve Dizdar ve Ezgi Mola'nın başrollerini paylaştığı TRT 1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı'nın 24. bölümünde bütün sırlar ortaya çıktı.

Masumlar Apartmanı'nda büyük yüzleşme! Tüm sırlar ortaya çıktı!

Dün akşam nefesleri kesen 24. bölümüyle ekrana gelen TRT1'in fenomne dizisi Masumlar Apartmanı'nda her şey bir bir ortaya döküldü. Büyük sırlar ortaya çıktı.

Başrollerinde Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola ve Merve Dizdar'ın yer aldığı Masumlar Apartmanı, dün akşam heyecanla izlenen yeni bölümüyle seyirciyi ekrana kilitledi.

İşte Masumlar Apartmanı'nda yaşanan tüm gelişmeler...

Safiye ve Gülben şoke oldu

Apartmandaki kokudan rahatsız olan Esra'nın şikayetiyle çöp eve gelen zabıtalar karşılarında boş evi gördü. Esra'nın şikayet telefonunu duyan Han'ın evdeki bütün çöpleri teras katına taşıdığı ve evi boşalttığı ortaya çıktı. Safiye ve Gülben ise boş evi görünce büyük şaşkınlık yaşadı.

Masumlar Apartmanı'nda büyük yüzleşme! Tüm sırlar ortaya çıktı! - Resim : 1

Ancak Safiye eşyalarını attığı için Han'a çok kızdı ve sinir krizi geçirdi. Safiye eşyaların terasta olduğunu öğrenince Gülben'le birlikte yeniden eve taşımak istedi. Ancak o sırada yanlarına gelen Naci ise tüm gerçekleri gördü. Naci, Safiye ve Gülben'e yardım ederek çöpleri yeniden eve taşıdı.

Esat'tan beklenmeyen hamle

Diğer yandan ise Esra'nın hareketlerinden dolayı ondan soğuyan Esat ise Gülben'i şaşırtacak bir hamle yaptı. Eve gelen Esat, Gülben'e birlikte dışarı çıkıp çay içmeyi teklif etti. Başta bunun şaka olduğunu sanan Gülben ise Esat'ın ciddi olduğunu anlayınca hayatının en mutlu anlarını yaşadı.

Masumlar Apartmanı'nda büyük yüzleşme! Tüm sırlar ortaya çıktı! - Resim : 2

İnci'yi kayal kırıklığına uğratan yüzleşme

Han'ın otoparkta gizlediği eski aracında vitrin mankeni kolu ve kadın peruğu bulan İnci ise gerçekleri öğrenmek için eşini takip etmeye başladı. Han'ın gece gizlice çöplüğe gittiğini gören İnci takip etmeyi sürdürdü. Ancak Han, İnci'nin kendisini takip ettiğini anladı.

"Burası benim evim. Evime hoş geldin İnci"

Çöp arabasına kırmızı balon takan Han, İnci'nin çöplüğe gelmesiyle birlikte ona seslendi. İnci'nin karşısına çöp kıyafetleriyle çıkan Han, "Burası benim evim. Evime hoş geldin İnci" dedi. İnci ise gördüğü manzara karşısında bir kez daha şoke oldu.