Farah Zeynep Abdullah sevgilisi kimdir? Efe Çelik kim? Dj Artz kim?

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Masumlar Apartmanı’ndan ayrılmasıyla günlerce konuşulan Farah Zeynep Abdullah, Efe Çelik ile aşk yaşamaya başladı. Peki, Farah Zeynep Abdullah sevgilisi kimdir? Efe Çelik kim? Dj Artz kim?

Farah Zeynep Abdullah sevgilisi kimdir? Efe Çelik kim? Dj Artz kim?

Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah yeni bir aşka yelken açtığını sosyal medya hesabından duyurdu. Farah Zeynep Abdullah’ın sevgilisi Dj Artz kimdir? Dj Artz nereli, kaç yaşında?

Farah Zeynep Abdullah sevgilisi kimdir? Efe Çelik kim? Dj Artz kim? - Resim : 1

Farah Zeybep Abdullah'ın sevgilisi kim? Dj Artz kimdir, Nereli, Kaç yaşında? Gerçek adı ne?

2 Ekim 1989'da Adana'da dünyaya gelen Efe Çelik'in tanıdık biri olduğu ortaya çıktı. Çelik, çoğunlukla Ezhel ve Bugy ile yaptığı çalışmalar ile tanınıyor. Old School Reggae, Trap ve Anadolu sesiyle birleşen Boom-Bap tarzı ile Türkiye'de birçok sanatçıya katkıda bulundu.

Farah Zeynep Abdullah sevgilisi kimdir? Efe Çelik kim? Dj Artz kim? - Resim : 2

Türkiye’nin en iyi müzik prodüktörlerinden olan DJ Artz'ın gerçek adı Efe Çelik'tir. Çoğunlukla Ezhel ve Bugy ile yaptığı çalışmalar ile tanınmaktadır. Old School Reggae, Trap ve Anadolu sesiyle birleşen Boom-Bap tarzı ile Türkiye’de birçok sanatçıya katkıda bulundu.

Farah Zeynep Abdullah sevgilisi kimdir? Efe Çelik kim? Dj Artz kim? - Resim : 3

2016 yılında Anıl Piyancı ile Batı Yakası ve Şehinşah ile DEEV (Deluxe Edition) albümlerinin ardından 2017 yılında ilk hit parçaları Pavyon (feat. Ezhel) ve Yan (feat. Şehinşah) içeren ilk solo albümü olan İşin Mutfağı yayımlandı. Artz bu albümleri IBM’de yazılım satış müdürü olarak çalışırken üretti.