Farah Zeynep Abdullah'tan takipçisine yanıt!

Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah takipçileriyle girdiği söz düellolarıyla gündemde. Son olarak sosyal medya üzerinden kendisine "Çirkin ve iğrençsin" diye mesaj atan kadın takipçisine cevap verdi. Abdullah, takipçisini, ifşa ettikten sonra "Özür dilerim güzellik" sözleriyle ti'ye aldı.

Farah Zeynep Abdullah'tan takipçisine yanıt!

Farah Zeynep Abdullah, sosyal medya üzerinden kendisine; "Çirkin ve iğrençsin" diye mesaj atan kadın takipçisini ifşa etti.

Farah Zeynep Abdullah'tan takipçisine yanıt! - Resim : 1

Takipçileriyle en çok didişen ünlülerden biri Farah Zeynep Abdullah. Farah Zeynep Abdullah, sosyal medya üzerinden takipçilerinin sorularını yanıtladı. 34 yaşındaki oyuncu, bir takipçisinin kendisine hakaret ettiğini görünce sinirlerine hâkim olamadı.

Farah Zeynep Abdullah'tan takipçisine yanıt! - Resim : 2

"ÇOK ÇİRKİNSİN YA"

Farah Zeynep Abdullah, kendisine; "Çok çirkinsin ya. Allah'ım bu nasıl bir iğrençlik" diyen takipçisinin mesajını ve fotoğrafını ifşa etti.

Farah Zeynep Abdullah'tan takipçisine yanıt! - Resim : 3

"ÖZÜR DİLERİM GÜZELLİK"

Farah Zeynep Abdullah, "Çirkin ve iğrençsin" diyen takipçisini, ifşa ettikten sonra "Özür dilerim güzellik" sözleriyle ti'ye aldı.

Farah Zeynep Abdullah'tan takipçisine yanıt! - Resim : 4

''GİYDİKLERİMDEN NEFRET EDEN İNSANLAR KOMİK GELİYOR''

Farah Zeynep Abdullah, daha önce tarzını eleştirenlere sitem etmişti. Abdullah, "Anasına küfretmişimcesine giydiklerimden nefret eden insanlar bana komik geliyor" ifadelerini kullanmıştı.