Fatih Karagümrük’ten savunma ve forvete takviye! İki transferle sözleşme imzalandı!

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük, İtalya’nın Hellas Verona FC takımından savunma oyuncusu Federico Ceccherini ve forvet Kevin Lasagna’yı kiralık olarak transfer ettiğini açıkladı.

Fatih Karagümrük’ten savunma ve forvete takviye! İki transferle sözleşme imzalandı!

Trendyol Süper Lig ekibi Fatih Karagümrük’te yeni sezon yapılanması kapsamında transfer çalışmaları sürüyor. Kırmızı-siyahlılar, bu doğrultuda İtalyan temsilcisi Hellas Verona'dan Federico Ceccherini ve Kevin Lasagna’yı kiralık olarak kadrosuna kattığını duyurdu.

İKİ FUTBOLCU DA KİRALANDI

Kulüpten Federico Ceccherini’nin transferine ilişkin yapılan açıklamada, "İtalyan savunma oyuncusu Federico Ceccherini’yi Hellas Verona’dan kiralık olarak renklerimize bağladık. Kendisine yeni sezonda Karagümrük forması altında başarılar dileriz" denildi.

Fatih Karagümrük’ten savunma ve forvete takviye! İki transferle sözleşme imzalandı! - Resim : 1
Federico Ceccherini

 

Kırmızı-siyahlılar, Kevin Lasagna transferi için ise, "Hellas Verona’dan İtalyan milli forvet oyuncusu Kevin Lasagna’yı kiralık olarak kadromuza kattık. İtalya A Milli Futbol Takımının formasını 7 kez giyme başarısı gösteren Kevin Lasagna’ya yeni sezonda Karagümrük forması altında başarılar dileriz" ifadeleri kullanıldı.

Fatih Karagümrük’ten savunma ve forvete takviye! İki transferle sözleşme imzalandı! - Resim : 2
Caption